Γενικά Το καναρίνι επέστρεψε στο κλουβί του

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης georgels
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

georgels

PB New Member
Εγγραφή
28 Ιουν 2011
Μηνύματα
105
Πόλη
Ηράκλειο
Αγαπητά μέλη γεια σας! Χρονια πολλά εύχομαι και με το καλο το νεο ετος! Λοιπον σημερα το μεσημέρι κατα τη μια εκει που πήγα να καθαρίσω κατι πατήθρες την κοπαναει το αρσενικο μου τιμπραντο...7 μηνων. Εφυγε, τον εχασα τελειως πηγε σε αλλες αυλες... Κατα τις 3 το μεσημερι ακουω κελαιδισμα στον κηπο... Πεταγομαι εξω και τι να δω; (τα εχω σε μια κατασκευη εξωτερικα). Ειχε κατσει σε ενα κλαδακι διπλα ακριβως απο την κατασκευη που φυλαω τα κλουβια και ηθελε να μπει μεσα! Του ανοιγω την πορτα της μεγαλης ξυλινης κλουβας και μπουκαρει επιτοπου οπου και τον πιανω μετα προσεκτικα και τον βαζω παλι πισω στο κλουβακι του... Εδω και μια φωτο οταν μπηκε μεσα στην κλουβα που πηγε με την μια και εκατσε πανω στο κλουβι της θηλυκιας! Μην χανετε ελπιδες... Αν ποτε σας φυγει καναρινακι δεστε με ενα σπαγκο την πορτα απο το κλουβακι του να ειναι ανοιχτη και βαλτε το κλουβακι καπου εξω.. Ποτε δεν ξερεις!
 
Ναι κυριε Γιάννη δεν το συζητω... Εχω ηδη σκεφτει πριν βαζω το χερι μου μεσα στο κλουβι επειδη τα εχω και σε εξωτερικο χώρο, να σκεπαζω ολο το κλουβι με ενα διχτακι και απο κατω να βαζω το χερι μου... Ειδάλλως πολυ απλα οταν κανω εργασιες καθαρισμου βαζω τα κλουβακια σε κλειστο χωρο.. Προς γνωσην και συμμορφωσην!
 
Καλησπερα μπραβο πανω στην ατυχια σου ησουν τυχερος.
Απο την μια σου εφυγε και κριμα αλλα απο την αλλη σε 2 ωρες ξαωαγυρισε ξανα κοντα σου.
Ολα καλα απλα την επομενη φορα λιγο πεισσοτερο προσοχη για να μην στην ξανακανει αυτο η καποιο αλλο
 
Τελικά αυτός ο μικρός οικειοθελώς θέλει να μείνει μαζί σου! Μάλλον περνάει καλά! 😉

Τυχερός και ο μικρός αλλά και εσύ! 😉
 
Τελικά αυτός ο μικρός οικειοθελώς θέλει να μείνει μαζί σου! Μάλλον περνάει καλά!

😀 καλα δεν φανταζεσαι μετα τι φιλοσοφικες συζητησεις ανοιξα στο κεφαλι μου σχετικα με τον λογο που επεστρεψε... Ιδρυματισμος; Καλοπεραση; Ποιος ξερει... Παντως καθε φορα που πλησιαζω τα κλουβια τους μιλαω με ηρεμο τροπο και οσο περναει ο καιρος τα βλεπω και πλεον οταν τους μιλαω ηρεμουν.. Παντως παιδια ειναι κατι που ελπιζω να μην μου ξανασυμβει ουτε σε μενα αλλα και σε κανεναν αλλο...
 
Ο λόγος είναι η ασφάλεια.
Το ερώτημα είναι πως τα κατάφερε ενώ τα περισσότερα δεν γυρίζουν. Πιστεύω ότι είναι έξυπνο και δεν απομακρύνθηκε πολύ ώστε να μην μπορεί να εντοπίσει το σημείο εκκίνησης.
 
ναι το οτι κατάφερε να γυρίσει ειναι που μου έκανε την περισσότερη εντύπωση... Ενα πλάσμα εδω και γενιές μεγαλωμένο μεσα σε κλουβί... Ο προσανατολισμός του θα λειτουργεί μόνο στοιχειωδώς στον μικρότερο αναγκαίο βαθμό.. Πάντως όπως είπε και η Αλίκη όπως και να έχει είναι τυχερός και ο μικρός γιατι μου έφυγε κατα τη μία το μεσημέρι και σε 4 ώρες νύχτωνε... Και όπου τον έβρισκε το σκοτάδι εκεί θα κούρνιαζε. Για τα θηρία τροφή δηλαδή! (Ίσως να τον τράβηξαν πίσω ή να κατάφερε να γυρίσει απο τις φωνές των θηλυκών. Γιατι και τα θηλυκα τιμπραντο πετάνε "καμπάνες" που και που!)
 
Πως τον έλεγες πριν δραπετεύσει; Νομίζω το Lucky του ταιριάζει περισσότερο τώρα! 😉
 
Lucky it is λοιπον! (Δεν του ειχα βγαλει ονομα γιατι τον εχω λιγο καιρο και δεν τον εχω ψυχολογησει ακομα, οπως και τα δυο θηλυκα μου, ομως αυτο το κερδισε με την αξια του)
 
Και εγώ έχασα χθες το καναρίνι μου.. στο μπαλκόνι στο 3 όροφο πολυκατοικίας. Κάποιος άνοιξε την πόρτα του κλουβιού και έφυγε με ένα άλλο πουλί. Στεναχωρέθηκα πολύ. Ήταν πολύ χαρισματικό
 
Back
Top