Ανταλλαγή κοκατιλ με μωρο lovebird

lovebird

PB New Member
Εγγραφή
18 Οκτ 2008
Μηνύματα
79
Πόλη
Πτολεμαΐδα
παιδια γεια σας ανταλλασω το κοκατιλ μου ειναι περιπου 1 χρονων πολυ ημερο πλησιαζετε στο χερι με μωρο Lovebird και οταν λεω μωρο να ειναι 20 ημερων ωστε να το μεγαλωσω στο χερι!


να στε καλα!
 
σορρυ που επεμβαίνω αλλα το οτι είναι ήμερο το παπγαλάκι σημεινει οτι σε εμπιστευεται και σε νιωθει οικείο του πρόσωπο.. Πως πήρες την απόφαση να το δώσεις; Και να πάρεις ξανά παπαγάλο; Απλά αν είχα παπγάλο θα δυσκολευουν να τον δώσω... Παντα φιλικα αλέξανδρος!
 
Αλεξανδρε συμφωνω κι εγω μαζι σου. Ρε παιδια πως μπορειτε και δινετε τετοια πουλια τοσο εξημερωμενα;Ειναι αμαρτια! Εδω ολοι πασχιζουν να καταφερουν να εξημερωσουν πουλια και κυριως παπαγαλους που ειναι πιο ευκολοι στη εξημερωση. Εγω Γιωργο θα σου ελεγα να το ξανασκεφτεις αλλα ενταξει η αποφαση ειναι δικη σου και πρεπει να την σεβαστουμε γιατι εσυ θα ξερεις καλυτερα.Φιλικα Σάκης.
 
τον δινω γιατι εχω παρει ηδη 2 μωρα cacatiel 25 ημερων οποτε οταν μεγαλωσουν και επειδη θα ειναι μεγαλωμενα στο χερι αυτον δεν θα τον δινω και πολυ σημασια οποτε καλυτερα να τον εχει καποιος ο οποιος θα του δωσει αυτα που ισως να μην παρει απο μενα
 
Δεν μας ειπες ομως τιποτα για το κοκατιλ.Αρσενικο;Θηλυκο;Χρωμα;

Οχι οτι ενδιαφερομαι απλα να τα συμπληρωσεις αυτα για τους ενδιαφερομενους.

*Eφοσον δεν θα ασχολησαι με το κοκατιλ που χεις τωρα γιατι να ασχολησαι με το μικρο Lovebird?
 
ρε φωτη οπως ειπα και πιο πανω μεγαλωνω ηδη 2 μωρα cocatiel den παιζει θεμα το δεν ασχολησαι. Οσο για τις λεπτομερειες ειναι αυτος που εχω εδω στην φοτο μου. Αρσενικο ειναι περιπου 10 με 12 μηνων απο εκτροφεα χομπυστα.
 
Τωρα που εχεις 2μωρα κοκατιλ χρειαζονται πολυ πιο πολυ χρονο απο τον ηδη εξημερωμενο σου κοκατιλο!
Αν παρεις μωρο Lovebird θα θελει τον ιδιο χρονο με τα 2 μωρα σου...
Οποτε βαζεις στο κεφαλι σου διπλο μπελα!
Αυτη ειναι η απορια του Φωτη! Και συμφωνω μαζι του...
 
Back
Top