Αναπαραγωγή μεγαλη διαφορα εκκόλαψης!

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Katerina
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Katerina

PB Member
Εγγραφή
14 Απρ 2006
Μηνύματα
1.061
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Καλημέρα
η καναρα μου κλωσσουσε 3 αυγα, αρχισε να τα κλωσσαει την ιδια μερα, ειναι πρωταρα. Τη 14η μερα εσκασαν μυτη τα 2και τη 16η το τριτο! Περιεργο που απο την ιδια γεννα, το ενα αργησε τοσο πολυ να αναπτυχθει και να βγει απο το αυγο; Παντως η διαφορα με τα αδερφια του ειναι τερσατια! Ελπιζω να τα καταφερει και να μη μενει αταιστο, γιατι τα αδερφια του το πατηκωνουν!
 
Κατερίνα νομίζω πώς θα χρειαστεί τάισμα με το χέρι για κάποιες μέρες γιατί αν και είναι μόνο δύο οι «ανταγωνιστές» του δεν θα μπορεί να «βγαίνει μπροστά» ειδικά όσο θα βαθαίνει ή φωλιά.
 
κατερινα θα συμφωνισω με τον σταυρο παρακολουθατα να δεις την παρια τους και πρατεις αναλογος καλη επιτυχια
 
Θα σου προτεινα αν ειναι βαθια η φωλια να επεμβεις και να τη διορθωσεις. Προσθεσε οσο νημα χρειαζεται και δημιουργησε μια επιπεδη φωλια (χωρις καθολου βαθος) που να απεχει απο το ανωτερο σημειο της φωλιας 2-3 cm!
Eτσι θα μπορει η καναρα να τα ταιζει ευκολα!
Αν για οποιονδηποτε λογο δεις τα μικρα ή μονο το ενα νηστικο τοτε να επεμβεις και να ταισεις και εσυ τα μικρα με την ειδικη σκονη για ταισμα νεοσσων!
 
τελικά η κανάρα τα παει μια χαρα, βοηθαει και ο μπαμπας βέβαια...άπό την πέμπτη μέρα και μετά! Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να υψώσω τη φωλιά-ευτυχώς δε χρειάστηκε να ταίσω...η διαφορά μεταξύ των νεοσσών είναι εμφανής αλλά ο μικρός-ή είναι πάντα ταισμένος!:D
 
Back
Top