Γενικά νεο σπιτι για lovebird

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης epo
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

epo

PB Member
Εγγραφή
3 Μαϊ 2007
Μηνύματα
720
ακουλουθωντας τη συμβουλη της καλης μου φιλης georginas αγορασα νεο μεγαλο... Τεραστιο θα ελεγα κλουβι...

πολυ βολικο... Μονο που δεν ειχε συρμα στη σχαρα...
οποτε ακουλουθησα μια καλη μεθοδο που προτεινε κ ο νασος σε αναλογο post παλιοτερα!

μας μενει η νυφη...😀!
 

Συνημμένα

  • P3020066.webp
    P3020066.webp
    24,8 KB · Προβολές: 186
Πολυ ωραιο!
Αλλα γιατι δεν βαζεις το νερακι διπλα σε ξυλακι για να πινει ανετα και να μην κρεμιεται; και ενα δυο παιχνιδακια... μια φιλη μου εχει ενα Lovebird και δεν σταματει να παιζει με τα παιχνιδια του... :D
 
Με γεια! Πολυ ωραιο. Αντε να το χαρει το παπαγαλακι σου το νεο του κλουβακι! Απλα κεγω να προσθεσω μια παρατηρηση-εκτος απο των παιδιων. Το σουπιοκοκκαλο, γνωμη μου ειναι νατο βαλεις καπου πιο βολικα. Βεβαια τα Lovebirds οπως κ ολα τα παπαγαλακια σκαρφαλωνουν κ τετοια αλλα ισως εκει παραειναι ψηλα κ αβολα οποτε ισως να μην το χρησιμοποιησει. Εγω θα σου προτεινα να το βαζες καπου πιο προσεγγισιμα προς αυτο. 😉
 
θα συμφωνισω με την αννα για το σημειο αλλα θα ελεγα οτι το σουπιοκοκκαλο δε κανει για Lovebirds. Παρε ασβεστη πιο σκληρο. Εχει η βιτακραφτ και αλλες.
θα σου δειξω το δικο μου αυριο να εχεις υποψην σου.
 
ευχαριστω για τις συμβουλες παιδια... Ξυλακι θα βαλω 1 ακομη...
οσο για το νερο... Το εχω απο εκεινη την πλευρα γιατι η μπρος κ πισω εχουν οριζοντια καγκελα κ δεν μπαινει η ποτιστρα, αλλα θα βαλω ενα ξυλακι, απο εκει κοντα...

νασο περιμενω να δω τι εννοεις!
 
Πολυ ωραιο.. Να τον χαιρεσαι τον μικρο σου φιλο. Τις αναγκες του... Τις ιδιατεροτητες του τις ξερεις μονο εσυ... Και αναλογα πραξε. (αναφερομαι στο "βαλε εκεινο.. Βαλε το αλλο"..)! Αντε και με μια νυφη!
 
αυτο εννοω, αν και υπαρχουν και αλλα παρομοια, τα οποια και ασβεστιο θα του δωσουν αλλα και κατι σκληρο να ξυστει μονο του.
[x]
 
καταλαβα νασο... Οκ... Παω σε λιγο να αγορασω!thanks!
 
Γιώργο με γειά η καινούρια βιλίτσα για τον φιλαράκο σου! Καλή διαμονή!

Θα συμφωνήσω με τα σχόλια των προηγούμενων φίλων και να σου θυμίσω οτι υπάρχουν και ποτίστρες που μπαίνουν σε οριζόντια κάγκελα κα μάλιστα έχουν πιό φαρδύ στόμιο για να πίνουν νερό τα μεγαλύτερα σε μέγεθος πουλιά!

Επίσης επειδή είναι μοναχούλη του και επειδή ειναι έξυπνο πουλί και πλήττει εύκολα, αγορασε του μερικά παιχνιδάκια για απασχολείται και να τα αλλάζεις συχνά γιατι τα βαριέται, ακριβώς δηλαδή όπως κανει ένα παιδί!
 
Θα συμφωνήσω με τα σχόλια των προηγούμενων φίλων και να σου θυμίσω οτι υπάρχουν και ποτίστρες που μπαίνουν σε οριζόντια κάγκελα κα μάλιστα έχουν πιό φαρδύ στόμιο για να πίνουν νερό τα μεγαλύτερα σε μέγεθος πουλιά!
ειλικρινα δεν το ξερα οτι υπαρχουν georgina... Παω τωρα να δω...
ευχαριστω...
 
Λοιπον.. Θα με κανετε να αποκτησω και ενα ζευγαρι Lovebirds! Πανεμορφα πουλια:)
 
πολύ ωραίο το καινούριο σου κλουβί. συγχαρητήρια!
 
γεια σου θεοδοσια!

ειναι 60χ45χ25, αλλα ομως εχει κ καμπυλες! Δεν ειναι ορθογωνιο...
 
😀!
ζουμε κ σε αλλη χωρα... Μην ξεχναμε.. Οποτε η διαφορα στις τιμες πιθανη!
 
Back
Top