F frjimis Εγγραφή 11 Δεκ 2007 Μηνύματα 8 Πόλη Χαλκίδα 22 Ιαν 2008 #1 καλησπερα παιδια με λενε δημητρη τι κανετε; Σημερα πηρα ενα παπαγαλο meyer's ειναι πολυ ομορφο πουλι και πολυ ηρεμο. Εσεις ξερετε κατι παραπανω να μου πειτε για το ειδος. Αμα εχει δυνατοτητα ομιλιας;και γενικα οτι ξερετε! Ευχαριστω προκαταβολικα:)
καλησπερα παιδια με λενε δημητρη τι κανετε; Σημερα πηρα ενα παπαγαλο meyer's ειναι πολυ ομορφο πουλι και πολυ ηρεμο. Εσεις ξερετε κατι παραπανω να μου πειτε για το ειδος. Αμα εχει δυνατοτητα ομιλιας;και γενικα οτι ξερετε! Ευχαριστω προκαταβολικα:)
N nivogr Εγγραφή 9 Δεκ 2007 Μηνύματα 151 Πόλη Ρόδος 22 Ιαν 2008 #2 Εδώ φιλε μου θα δεις μερικές πληροφορίεςMEYER'S Parrot Meyer's Parrot
K kristhegreek Εγγραφή 27 Νοε 2007 Μηνύματα 829 Πόλη Τήνος 23 Ιαν 2008 #3 Δες Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies. Αποδοχή των cookies τρίτων Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies. Αποδοχή των cookies τρίτων
Δες Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies. Αποδοχή των cookies τρίτων Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies. Αποδοχή των cookies τρίτων