Διατροφή ταισμα για κοτσυφακια

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης ZORRO
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

ZORRO

PB New Member
Εγγραφή
14 Φεβ 2008
Μηνύματα
15
Πόλη
Αθήνα
:) παιδια καλησπερα. Θελω την βοηθειά σας, στην αυλή του σπιτιού της μάνας μου πάνω σε μια ελιά έχει φτιάξει μια φωλιά ένα ζευγάρι κοτσύφια, ανέβηκε ο πατέρας μου να την κλαδέψει την ελιά και ακούμπησε κατά λάθος την φωλιά, από εκεί και πέρα δεν ξαναπήγε το ζευγάρι να τα ταϊσει. Τι πρέπει να κάνω ώστε να μην ψοφίσουν, μπορώ εγώ να τα ταϊσω και τι;
 
Η φωλια χαλασε;τα κοτσυφια ειναι στη φωλια αλλα παρατηρεις οτι δεν ταιζει η μαμα τους; Ποσων ημερων περιπου ειναι τα κοτσυφια; Εχουν ανοιχτα ματακια;
 
Η φωλια χαλασε;τα κοτσυφια ειναι στη φωλια αλλα παρατηρεις οτι δεν ταιζει η μαμα τους; Ποσων ημερων περιπου ειναι τα κοτσυφια; Εχουν ανοιχτα ματακια;
καλησπερα κατερινα μου, η φωλια δεν χαλασε, τα κοτσυφακια ειναι ακομα στην φωλια, αλλα εδω και 3 μερες περιπου δεν εχουν ερθει οι γονεις να τα ταισουν. το λεω με σιγουρια. κατι πρεπει να κανω εγκαιρα.
 
Αν ήταν τρεις μέρες ατάιστα Γιάννη θα είχαν αποδημήσει ήδη.
 
Ο stavros έχει δίκιο! Αλλά φτιάξε ένα απλό μίγμα που θα σου γράψω και τήρισε τα παρακάτω:
το κυριότερο σκουλίκια να βρείς απο κάποιο μαγαζι, αμύγδαλο, στραγάλι και καρύδι τριμμένο, αυγοτροφή από ένα pet shop, σόγια, μούσλι, πίτουρο και κάποια παιδίκη τροφή σε σκόνη απο φρούτα. Καλό άλεσμα σε κάποιο μίξερ να γίνει σαν σκόνη και κοίτα να μην έχει χοντρά κομμάτια. Τέλος βάλε λίγο μέλι και νεροσέ την ίσα ίσα για να μπορεί να καταπίνεται εύκολα απο τα μικρά και όλα αυτά κάθε μιά ώρα απο τις 6 το πρωί μέχρι και τις 10 το βράδυ. Καλή επιτυχία!Kαι την τροφή αφού την φτιάξεις τους την δίνεις με σύριγγα.
 
Αν ήταν τρεις μέρες ατάιστα Γιάννη θα είχαν αποδημήσει ήδη.
επειδη στο σπιτι που ειναι η φωλια ειναι το πατρικο μου και δεν μενω εκει, δεν μπορω να ξερω και ακριβως, αλλα και ουτε μπορω και να τα βλεπω συνεχεια. απο τα λεγομενα του πατερα μου σας τα λεω ολα αυτα. το ζητουμενο ειναι πως θα καταφερω να ζησουνε. τωρα απο εκει ερχομαι γιατι πηγα και τους εδωσα λιγο τροφη που ταιζω το αηδονι μου.
 
Κοίταξε να δείς μήπως δεν το έχει παρατηρήσει κάλα ο πατέρας σου, γιατί δύσκολα θα επιζούσαν τα πουλιά.Ίσως να είναι και πιό επιφυλακτικά πλέον μετά απο αυτό που συνέβει.
 
Ego ksero ta poulia den finoune mia folia mono giati kapios pige konta, kanonika perimenoune mexri fefgei o anthropos kai ta taisoune ta mikra pali. Ektos o anthropos menei dipla stin folia. Ala tote erthei kanonika ena apo tous dio gonis kai "pedi" ton arosto, enoo den petai ala pidai san exei problima mexri me ta ftera, kai perimenei na ton akoulothei o anthropos kai fefgei apo tin folia.

Kai ida poulia pou taisane epi 6 meres ta mikra tous pou peftane apo tin folia, ta mikra phonasoune na akoune i gonis pou tha broune ta mikra, kai tous taisoune.


Alexandros
 
Θα συμφωνησω με τον Αλεξανδο τα πουλια οταν εχουν μικρα δεν τα παρατανε με τιποτα ακομα και αν κινδυνεψουν τα ιδια. Καπου καθονται και μολις δεν τους βλεπει το ανθρωπινο ματι πανε και ταιζουν. Οποτε αφησε τα ετσι και μην ενοχλειτε αλλο την φωλια γιατι την αποκαλυπτεται σε φυσικους τους εχθρους με μοιραια αποτελεσματα!
 
Αργοτερα αν υπαρχουν νεωτερα ενημερωσε μας σε παρακαλω και σκεψου το καλα τι θα κανεις τελικα.
 
παιδια καλημερα, εκατσα και ακουσα αυτα που μου ειπατε ολοι και τελικα ειχατε απολυτο δικιο. εχθες καθησα και κοιμηθηκα στην μανα μου επιτηδες για να δω εαν θα ερθουν οι γονεις τους για να τα ταισουν. ειχα βαλει ξυπνητιρι στις 06.00 και τελικα στις 06.50 ηρθαν οι γονεις και τα ταισαν.
 
Back
Top