Μετα τον θανατο του αρσενικου που εχασα(βλεπε Ειναι εγκληματιας )πηγα στο πετ σοπ που περνω τροφες και πουλια και για καλη μου τυχη ειχε φερει τα πουλια που ειχα ζητησει εδω και καιρο.2 γκλοστερ(ζευγαρι)και 1 κοκκινο αρσενικο. Οταν τα ειδε ο απαραδεκτος συναδελφος απο την 1 τα θαυμαζε και απο την αλλη αρχισε παλι τα σχολια.Βεβαια εγω τον αφησα να λεει.Αυριο θα τα μεταφερω σπιτι και ειμαι πολυ χαρουμενος(σιγα μην τα αφησω εκει να τα γλωσοφαει). Ο αρσενικος γκλοστερ εχει πολυ γελιο γιατι συνεχεια προσπαθει να δει μεσα απο τα τσουλουφια του, αφηστε που κυνηγαει συνεχεια την θηλυκια(δεν της επιτιθεται απλα της κολαει, ειχε πολυ γελιο)Τα εβαλα προσορινα μαζι μεχρι να τα φερω σπιτι λογω ελειψης χωρου στην δουλεια δεν ειχα αλλα κλουβια. Οσο για τον κοκκινο ειναι πανεμορφος. Για την θηλυκια εχω μερικες αμφιβολιες οτι ειναι γκλοστερ γιατι δεν εχει τα τσουλουφια που εχει ο αρσενικος ουτε δαχτυλιδι αλλα με διαβεβαιωσε ο πετσοπας οτι ειναι(ειναι δεν ειναι ειναι και αυτη ειναι πολυ ομορφη). Οταν τα φερω σπιτι θα βγαλω φωτογραφιες να μου πειτε την γνωμη σας.