Γενικά 67η Παγκόσμια Έκθεση Πτηνών Συντροφιάς 2019 - Zwolle Ολλανδίας

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης mgerom
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

mgerom

Canaries Expert
Πόλη
Αθήνα
Αφίξεις και εγκλωβισμός.

Συνημμένα

• 3307117800_2_94_3w4mMR77.webp
    3307117800_2_94_3w4mMR77.webp
    62,5 KB · Προβολές: 57
  • 3307117800_2_96_wOayqs05.webp
    3307117800_2_96_wOayqs05.webp
    54,9 KB · Προβολές: 56
  • 3307117800_2_100_9uo6VP91.webp
    3307117800_2_100_9uo6VP91.webp
    61,9 KB · Προβολές: 57
  • 3319668296_2_6_SRA7Oi7q.webp
    3319668296_2_6_SRA7Oi7q.webp
    64,4 KB · Προβολές: 51
Δυο λόγια για την έκθεση...

Η 67η Παγκόσμια Έκθεση Πτηνών Συντροφιάς θα διεξαχθεί στο Zwolle της Ολλανδίας και θα είναι ανοιχτή στο κοινό από τις 10 έως τις 13 Ιανουαρίου 2019.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εκδήλωση παγκοσμίως που αφορά στα πτηνά συντροφιάς. Περισσότερα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πτηνών Συντροφιάς COM. Το 2018 ο αριθμός των εκθεσιαζόμενων πτηνών ήταν 32.061 από 4.002 εκθέτες που εκπροσωπούσαν 28 χώρες.

Εκτός από τον μεγάλο αριθμό πουλιών που εκτίθενται, υπάρχουν πολλά Stands πώλησης προϊόντων και πουλιών για αγορά.

com.mondial2019.nl/en/

Συνημμένα

... Θα ηθελα επισης και εναν ελληνα στην τριαδα των κοκκινων λιποχρωμικων μωσαικων...
Δεν μπορεί να συμβεί αυτό στην συγκεκριμένη κατηγορία. 😉

Aν δεν παρουν "συνταξη" Santi και Moia δεν το βλεπω :D
[automerge]1546960546[/automerge]

[automerge]1546960804[/automerge]
Συγχαρητηρια στα παιδια που πηραν καποιο βραβειο αλλα και σε ολους οσους συμμετειχαν

Τελευταία επεξεργασία:
Λίγα πράγματα που ψάρεψα στο διαδίκτυο γιατί φαίνεται ότι είναι κάπως νωρίς για αυτόν τον υπέρτατο οργανισμό που λέγεται COM, ο οποίος για την ώρα στο επίσημο site δείχνει να ασχολείται με την φωτογράφηση χαρτογιακάδων και μόνο.

Ένα γενικό:
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

Λιποχρωμικά (απλά δείτε στο τέλος το πραγματικό κόκκινο χρώμα) :
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.

Γερμανικά Λοφιοφόρα, ειδικά αφιερωμένο στον @misalouris με ανταγωνισμό στα φαιό! :

Και φυσικά κόκκινα μωσαϊκά ειδικά αφιερωμένα σε @nikosk1 & @koskos :

Αχατης κόκκινο μωσαϊκό Carlos Moia 94 βαθμούς.

Αχατης κόκκινο μωσαϊκό Carlos Moia 94 βαθμούς.
Καλό σπάσιμο στην πλάτη αλλά νομίζω το μεγαλύτερο προτέρημα το πτηνού είναι οτι δεν φοβάται την κάμερα.👎

Καλό σπάσιμο στην πλάτη αλλά νομίζω το μεγαλύτερο προτέρημα το πτηνού είναι οτι δεν φοβάται την κάμερα.👎
Και το πολύ έντονο λιποχρωμα νομίζω ο κ. Μακης ίσως μας πει περισσότερα.

Και το πολύ έντονο λιποχρωμα νομίζω ο κ. Μακης ίσως μας πει περισσότερα.
Και μάλιστα με λιπόχρωμα στην ουρά και λερωμένη αμάρα!
Νίκο ο κ. Μάκης θα είναι φάση "νο κόμεντ" για λιποχρωμικό χρωματισμό σε μελανινικό πουλί.

Και μάλιστα με λιπόχρωμα στην ουρά και λερωμένη αμάρα!
Νίκο ο κ. Μάκης θα είναι φάση "νο κόμεντ" για λιποχρωμικό χρωματισμό σε μελανινικό πουλί.
Εννοούσα ότι ο κ. Μακης ίσως να μάς πει γιατί πήρε 94 βαθμούς το συγκεκριμένο πουλί και όχι για το λιποχρωμα, το τελευταίο είναι κάτι που εντυπωσίασε εμένα για την ένταση και τον τόνο που είναι κάτι που δεν το βλέπεις πολύ συχνά σε αχατες. 😉

Back