Ποιών Μάκη; Έχουμε ελληνικές συμμετοχές;Αφίξεις και εγκλωβισμός.
Δεν μπορεί να συμβεί αυτό στην συγκεκριμένη κατηγορία.... Θα ηθελα επισης και εναν ελληνα στην τριαδα των κοκκινων λιποχρωμικων μωσαικων...
Καλό σπάσιμο στην πλάτη αλλά νομίζω το μεγαλύτερο προτέρημα το πτηνού είναι οτι δεν φοβάται την κάμερα.Αχατης κόκκινο μωσαϊκό Carlos Moia 94 βαθμούς.
Και το πολύ έντονο λιποχρωμα νομίζω ο κ. Μακης ίσως μας πει περισσότερα.Καλό σπάσιμο στην πλάτη αλλά νομίζω το μεγαλύτερο προτέρημα το πτηνού είναι οτι δεν φοβάται την κάμερα.
Και μάλιστα με λιπόχρωμα στην ουρά και λερωμένη αμάρα!Και το πολύ έντονο λιποχρωμα νομίζω ο κ. Μακης ίσως μας πει περισσότερα.
Εννοούσα ότι ο κ. Μακης ίσως να μάς πει γιατί πήρε 94 βαθμούς το συγκεκριμένο πουλί και όχι για το λιποχρωμα, το τελευταίο είναι κάτι που εντυπωσίασε εμένα για την ένταση και τον τόνο που είναι κάτι που δεν το βλέπεις πολύ συχνά σε αχατες.Και μάλιστα με λιπόχρωμα στην ουρά και λερωμένη αμάρα!
Νίκο ο κ. Μάκης θα είναι φάση "νο κόμεντ" για λιποχρωμικό χρωματισμό σε μελανινικό πουλί.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας