Συμπληρώματα Biancolor, προϊόν "βαφής" για Λευκά καναρίνια

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης mgerom
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

mgerom

Canaries Expert
Πόλη
Αθήνα
Biancolor, Ένα προϊόν "βαφής" για Λευκά καναρίνια. Θα μας τρελάνουν οι τύποι.
Στην αυγοτροφή ή στο νερό κατά τα γνωστά. Για τα Λευκά απο την φωλιά και για όλο τον χρόνο, για ποιότητα στην ΛΕΥΚΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ , για τα λιποχρωμικά κόκκινα μωσαϊκού, απο την φωλιά και μέχρι 40-50 ημέρες απο την γέννηση, οπότε και θα αρχίσει η παροχή κόκκινης χρωστικής (προτείνεται Color Red et le Carophyll rouge 50/50 )
Απο το Βέλγιο με αγάπη :) https://www.ornibird.com/fr/the-red...00gr-red-bird-pour-oiseaux-5425035020581.html
biancolor-colorant-pour-canaris-blancs-300gr-red-bird-pour-oiseaux.jpg

Oχι. Αλλά δεν πρόκειται κιόλας, μιας και δεν έχω λιποχρωμικά πουλάκια.

Απλά αναρωτιόμουν για το αποτελέσματα για αυτό ρωτάω, αν αξίζει δηλαδή το χρωματικό αποτέλεσμα και κατά πόσο επιβαρύνει την υγεία του πουλιού.

Δεν ξέρω αν πράγματι προσφέρει κάτι ή ποια ακριβώς είναι η σύστασή του και με ποιόν τρόπο προσφέρει καλύτερο λευκό, αλλά είμαι σίγουρος οτι έπιασε τον "εμπορικό" σφιγμό των εκτροφέων. Ολοι θα θέλουν τουλάχιστον να δοκιμάσουν. Ιδιαίτερα οι κάτοχοι κόκκινων μωσαικών που υποφέρουν απο το "λερωμένο" λευκό. 😉:)

Μα τι περιέχει αυτό το προϊόν που θα μπορούσε να λευκαίνει το λευκό; ασχέτως της όποιας αποτέλεσματικότητας που, σε ποιο συ στατικό βασίζει τον ισχυρισμόρο του;

Back