Νομιζω οτι τον τυπο με το καρβουνο δεν τον εχω δει πουθενα, ή εστω δεν το εχω προσεξει.
Απο που τα προμηθευεται κανεις;
Κοίταξε φίλε Μάκη τα σκευάσματα που δίνω είναι προφανές είναι για να μπαίνουν και στην αυγοτροφή, τώρα ένα μεγάλο διάστημα του χρόνου τα χρειάζονται «καθημερινά» όσο για τον υπόλοιπο 2-3 μήνες απλός περιορίζω τη χορήγηση τους επιπλέον τους το δίνω δοσομετρημένο και το εννοώ στη κυριολεξία το δοσομετρημένο.
Φιλικά Νίκος
Στο συγκεκρημένο thrend δεν μπορούμε να συζητήσουμε, τα προγράμματα
διατροφής και το σωστό η το λάθος όσον αφορά την παροχή αυγοτροφών
και προσθετων. Η αναφορά μου έγινε με βάση την ερώτηση σου, για τον
τρόπο που τα παρέχουμε στα πουλιά τα σκευάσματα που υπάρχουν στις φωτό.
Μπορεις να ''ξυσεις'' λιγο σουπιοκοκκαλο στο ιδιο μιγμα.Επειδη διαβασα παραπανω οτι μια καλη αναλογια ειναι 1/1/1, εγω εβαλα 1/3καρβουνο / 1/3οστρακα (ασβεστιο σκονη δεν εχω). Τα εβαλα σε μια αυγοθηκη και τα ανακατεψα.
Προς το παρον φοβουνται και δεν πανε προς εκεινο το μερος του κλουβιου (μαλλον επειδη βλεπουν κατι καινουριο και μαυρο!). Αλλα θα το συνηθισουν σιγα σιγα πιστευω.
Θα ήθελα να ρωτήσω όσους χρησιμοποιούν το κάρβουνο, αν έχουν διαπιστώσει χρωματισμό των κενώσεων στα πουλιά τους.![]()
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας