Διατροφή Kαθημερινή κατανάλωση αυγού απο Lovebird

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης βάσω
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

βάσω

PB New Member
Πόλη
Βέροια
Έχω το εξής "πρόβλημα",τα ζεμπράκια μου έχουν δύο μωρά από χθές, οπότε κάθε μέρα μαζί με τα υπόλοιπα τους δίνω και λίγο αυγό.
Αν δε δώσω αυγό και στο Love bird χαλάει τον κόσμο με τις φωνές του, δε φανταζόμουν πως θα καταλάβαινε απ'τη μυρωδιά οτι τα άλλλα έχουν αυγό και αυτό οχι, το ερώτημα είναι αν είναι σωστό να τρώει κάθε μέρα αυγό?

Σιγουρα δεν σε βλεπουν να τους το δινεις η να το ετοιμαζεις η δε βλεπουν τα ζεμπρακια σου να το τρωνε; Διοτι τα πουλια δε φημιζονται για την οξεια οσφρηση τους.

Μμμ.. Μάλιστα αυτό είναι! Ναι, φυσικά με βλέπει να τους το δίνω, γιατί τα κλουβιά τα έχω δίπλα το ένα στο άλλο. Επειδή έχω ένα Love bird τα έχω δίπλα για να έχει παρεούλα, αν και δεν ξέρω κατα πόσο αυτό που σκέφτομαι δεν είναι μπούρδα!Για την παρέα εννοώ...

Καλό θα κάνει στο Lovebird το αυγό και όχι κακό. Βέβαια όχι σε καθημερινή βάση.1-2 φορές την εβδομάδα είναι αρκετό, κατά τη γνώμη μου. Εγω θα σου έλεγα να του αφήνεις και το τσόφλι του αυγού να τρώει.

Το αφήνω το τσόφλι ναι, αλλά σκέφτομαι πως μάλλον το να τρώει μισό αυγό κάθε μέρα δεν είναι καλό. Ευχαριστώ Μαίρη,θα του δίνω μια φορά και τις υπολοιπες μέρες άστον να σκούζει!

Τις υπόλοιπες μέρες μπορείς ίσως να τον ξεγελάσεις βάζοντας στη θήκη για το αυγό κάτι άλλο (φρούτα πχ). Ίσως η κίνηση ότι του έβαλες κάτι να τον ηρεμήσει και ας μην είναι και αυγό.

Back