Ασθένειες SOS πρεπει να εχει δυστοκια

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης lizard
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Καλλιθέα
Παιδια μια καναρα λιζαρντ καθετε στο πατο του κλουβιου συνεχεια και κανει συσπασεις εχει ζευγαρωσει με τον αρσενικο και ηταν οι μερες να γεννησει μηπως εχει παθει δυστοκια;Ειναι ετσι απο το απογευμα τι να κανω αμα ειναι δυστοκια;βαζω και φωτο να μου πειτε.

Συνημμένα

• DSC00033.webp
    DSC00033.webp
    13,4 KB · Προβολές: 135
  • DSC00034.webp
    DSC00034.webp
    23,9 KB · Προβολές: 136
αρη αν εχεις δωσε με συρριγγα λιγες σταγονες διλυμενο σωστα υγρο ασβεστιο(καλσιλουχ ή οτι εχεις ). Νομιζω θελει και λιγο λαδι στην περιχη αλλα δεν ειμαι σιγουρος να μην σου λεω γιατροσοφια. Ο μακης ειναι online και σιγουρα θα ξερει καλυτερα. Πιστευω θα το δει και θα κρινει😕

Έχω χάσει και εγώ καναρίνι στα χέρια μου και πραγματικά, είναι ένα πολύ άσχημο συναίσθημα. Γι αυτό το σκεφτόμουν πριν ξαναρχίσω με καναρίνια και πουλάκια, πολλές φορές! Εκδηλώνουν το οποιοδήποτε πρόβλημα τελευταία στιγμή και εσύ τις περισσότερες φορές, στέκεσαι σχεδόν ανήμπορος περιμένοντας το μοιραίο. Πολύ ευαίσθητα πλασματάκια☹Λυπάμαι ειληκρινά☹

Εδωσα και ασβεστια και πολυβιταμινες και λαδια εβαλα και μαλαξεις εκανα αλλα τιποτα. Δηλαδη ελεος. Και μετα μου λενε να μην πιστευω στο ματι και στην γκαντεμια. Πριν 8 μερες μια μερα πριν βγει ο τριτος νεοσσος ανοιγω το φως να δω λιγο τηλεοραση βγαινει η θυληκια απο την φωλια μπαμ παιρνει το αυγο μαζι πεφτει κατω σπαει το αυγο παει το μωρο 12 μερες να περιμενω και το τελευταιο βραδυ που θα εσκαγε το πρωι να το χανω. Μετα να γενναει η γκλοστερ και να μην τα γενναει στην φωλια να τα ριχνει κατω και να τα σπαει. Μετα τα αλλα γκλοστερ τα εχω τοσες μερες τι γνωριμιες τι αυγα τι πολυβιταμινες τιποτα το ενα κοιταει το αλλο. Και τωρα να ζευγαρωνει 4 μερες το πουλι συνεχεια να ειμαι στην τελευταια μερα που θα γεννησει να εχει χτισει φωλια και να πεθαινει στα χερια μου. Ελεος και παλι ελεος θα σκασω απο το κακο μου. Και εχω που εχω 3 αρσενικα χωρις θυληκα τωρα πεθανε και η αλλη καλη μανα που ειχα και εμεινα με 4 αρσενικα χωρις ταιρι. Με εφαγαν φετος.

αρη δεν το ειχα δει οτι "εφυγε " το πουλακι. Κριμα. Μην βαζεις στομυαλο σου "ματια" και λοπα ακομα και καποτε μπορει να εχουνε βαση. Να σκεφτεσαι θετικα 😉

Φιλε Αρη, λυπαμαι, εχω και εγω τετοια εμπειρια και γνωριζω πως νοιωθεις. Μην απελπιζεσαι υπαρχει ακομη καιρος να διορθωθουν ολα. Σου ευχομαι καλη συνεχεια...

Back