Ασθένειες Vitamicyn

Σωστα το γραφω. Μου το συστησαν μαζι με το Tobrex για το ματι της καναρας. Ειναι κοντοχοντρη συσκευασια σε σκονη.

Το Tobrex ειναι κολυριο με αντιβιωση οποτε το vitamicyn πρεπει να ειναι κάποια βιταμινη που να βοηθάει απλα τον οργανισμο για οσο θα του δείνεις το φαρμακο και στους ανθρωπους συνιστουν οι γιατροι μαζι με αντιβιοση να περνουν καποιες βιταμινες για να βοηθησουν τον οργανισμο. Γιατι εκτος απο τα καλα που μας προσφερει η αντιβιοση εχει κ παρενεργειες οπως ολα τα φαρμακα. Τώρα μπορεί καποιος να ξέρει περισσοτερα κ να ξερει κ για το συγκεκριμενο...

Ξανακύτταξέ το. Το αρχικό Vita.. Παραπέμπει σε βιταμίνη
και η κατάληξη..micyn σε αντιβίωση. Δεν κολλάει το πράγμα.
Στο φαρμακευτικό βιβλίο-κατάλογο (έχουν όλα τα φαρμακεία)
δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.

Ειναι κτηνιατρικο σκευασμα που περιεχει βιταμινες αμινοξεα και ιχνοστοιχεια η κυρια χρηση του ειναι για παραγωγικα ζωα και πτηνα
το ιδανικο θα ηταν να εδινες ενα προιον το οποιο να προοριζοταν ειδικα για πουλια συντροφιας
υπαρχουν παρα πολλα και για 1-2 πουλακια καλο θα ηταν να ειναι σε υγρη μορφη

Ειναι κτηνιατρικο σκευασμα που περιεχει βιταμινες αμινοξεα και ιχνοστοιχεια η κυρια χρηση του ειναι για παραγωγικα ζωα και πτηνα
το ιδανικο θα ηταν να εδινες ενα προιον το οποιο να προοριζοταν ειδικα για πουλια συντροφιας
υπαρχουν παρα πολλα και για 1-2 πουλακια καλο θα ηταν να ειναι σε υγρη μορφη

Απόστολε θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως αν έβαζες την πηγή πληροφόρησης σου,
την εταιρεία παρασκευής ή κάποια φωτογραφία του σκευάσματος.

Φιποι μου επιδη κατι μου ελεγε το ονομα εκανα μια αναζιτηση πριν λιγο στα αρχεια που κραταω και βρηκα τα παρακατω!

ΥΓ την χρισημοποιησα και εγω για καποιο χρονικο διαστιμα ειναι καλη αλλα πρωτημισα της επονιμες

Συνημμένα

Είναι vitαmicin, οχι vitamicyn, πoύ να το βρώ.
Ευχαριστώ Γιάννη.

το σκευασμα vitamicin η τιμη του ειναι 3Ε

Συνημμένα

• DSC00184.webp
    DSC00184.webp
    26,8 KB · Προβολές: 57
Back