Γενικά Άντε να πάει μπροστά αυτή η χώρα

Αυτό με βάζει σε σκέψεις όμως για την τύχη της υπεύθυνης του δασαρχείου.
Ίσως πρέπει οι ορνιθολογικές, οι ΜΚΟ και εμείς ατομικά, να την στηρίξουμε με κάποιο τρόπο. Κανείς δεν μπορεί να πάει κόντρα στο ποτάμι μοναχός του.
Εκει ακριβως παει κ ο τιτλος που με σοφία εποιησα 👍

να πάω να δω σε τι καταστάσει τα έχει
Δεν κατηγορείται επειδή τα κακομεταχειρίζεται αλλά επειδή το εμπόριο τους είναι παράνομο. Απαγορεύεται από το νόμο δηλαδή.

Αυτο το πετ σοπ ειναι σε κεντρικο σημείο της πόλης και μια φορά που έχω αγοράσει ηταν μια νεροχελωνα που μετα απο ενα χρόνο δεν ξέρω ακόμη τι είδος είναι...

Αυτο το πετ σοπ ειναι σε κεντρικο σημείο της πόλης και μια φορά που έχω αγοράσει ηταν μια νεροχελωνα που μετα απο ενα χρόνο δεν ξέρω ακόμη τι είδος είναι...
Άνοιξε θέμα στο "περί ανέμων" με φωτογραφία και θα σου πούμε :) Έχει κόκκινο στα μάγουλα;

Αυτό πάλι τι σας λέει;

"Αυτά τα πτηνά που όλοι έχουμε στα σπίτια μας, όπως καρδερίνες, φανέτα, γαλιάντρες και λοιπά πουλιά. Τέτοια πουλιά έχουν σήμερα στην κατοχή τους, δικηγόροι, εισαγγελείς, αστυνομικοί κλπ."

Αλήθεια πόσους εκτροφείς γαλιάντρας έχουμε στο φόρουμ; 😀...

Κάποιες περιοχές της Ελλάδας θα σταματήσουν τις αιχμαλωτίσεις πουλιών μόνο οταν πιάσουν και το τελευταίο γαρδέλι, φλώρο ή πεταλούδα.
Πίσσα και πούπουλα στον χάρτη της Α' Δημοτικού!
Τώρα Γιάννη, πεταλούδα λές τον φλώρο ή πρέπει να προσθέσουμε και κάμπιες στον χάρτη;

Back