Διατροφή Άποψη για τροφές

giannistzes

PB New Member
Εγγραφή
25 Φεβ 2022
Μηνύματα
44
Πόλη
Ιωάννινα
Γεια σας. Θα ήθελα να μου πείτε την άποψή σας για τους σπόρους Farma Friends Special Canary Mix και την αυγοτροφή Άφρικα (πολύχρωμη) της Naturline.

 
  • Like
Αντιδράσεις: STIB
Γεια σας. Θα ήθελα να μου πείτε την άποψή σας για τους σπόρους Farma Friends Special Canary Mix και την αυγοτροφή Άφρικα (πολύχρωμη) της Naturline.

Καλημέρα. Ότι είναι πολύχρωμο να το αποφεύγεις. Αν ενδιαφέρεσαι για μικρή συσκευασία σπόρων ψάξε λίγο στην evia parrots, manitoba η vadigran. Από αυγοτροφές επέλεξε υγρή (morbido), που την προσφέρεις κατευθείαν στα πουλιά χωρίς προετοιμασία(π.χ CEDE, Versele Laga κλπ). Γενικά στους σπόρους να κοιτάς να υπάρχει ποικιλία χωρίς χρωματιστά κομματάκια που δεν προσφέρουν κάτι.
 
Γεια σας. Θα ήθελα να μου πείτε την άποψή σας για τους σπόρους Farma Friends Special Canary Mix και την αυγοτροφή Άφρικα (πολύχρωμη) της Naturline.




Περιέχει ένα μείγμα από 13 επιλεγμένους σπόρους: buckwheat (σίκαλη), περίλλα άσπρη, ασπούρι, βρώμη αποφλοιωμένη, γαϊδουράγκαθο, καναβούρι, λυνάρι, μπισκότο, νίζερ, παπαρούνα, ρεπανάκι, ρούπσεν, σπανάκι.

απο αλλο site
Πρωτεΐνες: 18%, λιπαρά 16.9%, κυτταρίνες 9.5%.


================================================================================================
αυγοτροφη αφρικα δεν μπορεσα να βρω ουτε σε μαγαζι ουτε στους καταλογους της εταιρειας που επισυναπτω.Εχουν και αναλυτικα στοιχεια για τις τροφες τους παντως.
Δεν τα εχω δοκιμασει στα καναρινια μου απλα παραθετω οτι βρηκα για να εχουμε καποιο σχολιο ως προς την συσταση απο αλλα μελη.
Ελληνικη εταιρια και νομιζω πιο γνωστη σε εκτροφεις πιθανοτατα παρα πελατες λιανικης που κινουνται σε μικρες συσκευασιες

 
αυγοτροφή άφρικα πολύχρωμη

Αυγοτροφή με μέτριο κόκκο.

Ισανική για μικρόσωμους παπαγάλους, ιθαγενή πτηνά και καναρίνια για τόνωση των χρωμάτων.

Αν και τους αρέσει να ραμφίζουν τα σπόρια είναι αρκετά.Ας τους προσφέρουμε αυγοτροφή (έτοιμη) με ψιλό κόκκο!

Η αυγοτροφή NATUR line παράγεται στην Ελλάδα (ΚΛΟΥΒΟΤΕΧΝΙΚΗ).Η σύνθεσή τους αποτελείται από προϊόντα αρτοποιίας, εκχύλισμα φυτικώνπρωτεϊνών, σπόρους, αυγά, λιπαρά, σάκχαρα & ανόργανα άλατα.

Η αυγοτροφή NATUR line είναι συμπλήρωμα σιατροφής για όλα τα σποροφάγα πτηνά.Η σύσταση της αυγοτροφής NATUR line προσφέρει πλήρη αφομοίωση.

Η αυγοτροφή NATUR line περιέχει όλα τα θρεπτικά ζωτικής σημασίας συστατικά που χρειάζονται τα νεαρά και ενήλικα πτηνά κατά την διάρκεια ανάπαυσης, αναπαραγωγής & πτεροφυΐας: Πρωτεΐνες (ζωικές και φυτικές), Βιταμίνες, Αμινοξέα, Μέταλλα και Ιχνοστοιχεία

Περιγραφή από site που την εμπορευεται
 
  • Like
Αντιδράσεις: MARY58
@giannistzes link?


Τις εχεις ? σκεφτεσαι να τις αγορασεις? Δεν εχεις αλλη επιλογη απο το petshop που ψωνιζεις? Νομιζω υπαρχουν ανωτερες στο εμποριο γενικα.

και απο την παραγωγο κλουβοτεχνικη (!!) μια ανυπαρκτη συσταση και αναλυση των συστατικων

Μαλλον καταλαβα πως προκυπτουν τα σακουλακια αγνωστου προελευσεως και συστασης στα petshop!! :-)
 
Τελευταία επεξεργασία:
[automerge]1679133944[/automerge]
@φιλομαθης τις ειδα σε ένα νέο petshop που επισκέφτηκα και ειπα να ρωτησω... Όσο για το λινκ δε το ανέβασα αρχικά γιατί δε γνώριζα αν επιτρέπεται...
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos

@giannistzes

Έχει αρκετό καιρό που δίνω αυτήν την τροφή στα καναρίνια μου. Αυτή που έδινα πρώτα ήταν της versele laga prestige, αλλά κάποια στιγμή επειδή είχε έλλειψη το κατάστημα pet shop μου πρότεινε αυτήν την τροφή.
Λοιπόν το μόνο που με χαλούσε ήταν αυτό το μικρό ποσοστό χρωματιστό μπισκότο, αλλά είναι τόσο πλούσιο σε ποιοτικούς σπόρους, και το κυριότερο έχει την καθολική αποδοχή ανεξαιρέτως από όλα τα καναρίνια μου. Πλέον με αυτή την τροφή δεν παίρνω συμπληρωματικούς μεμονωμένους σπόρους. Π.Χ. περίλα, γαϊδουράγκαθο, παπαρούνα κ.λ.π. Και συν ότι πρόκειται για ελληνική εταιρία.
Μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος, και το ίδιο και τα καναρίνια μου!! Για την αυγοτροφή δεν γνωρίζω, εγώ χρησιμοποιώ την Cede Morbido Patee Αυγοτροφή με Μέλι & Ιχνοστοιχεία...
Καλή συνέχεια!
 
Back
Top