Πόσο καιρό το είχες; Κανονικά θα έπρεπε να γίνει νεκροψία, εξετάσεις, αλλά και ενημέρωση (συζήτηση) με τον εκτροφέα... Από ποιον πήρες το πουλάκι; Ήταν απογαλακτισμένο όταν το παρέλαβες;Απο εκτροφεα το πηρα.
Θα συμφωνήσω με τη Σίσσυ... Κι εγω θα το έστελνα για νεκροψία στο εργαστήριο της Κομοτηνής.Κανονικά θα έπρεπε να γίνει νεκροψία, εξετάσεις, αλλά και ενημέρωση (συζήτηση) με τον εκτροφέα...
Κριμα το πουλακι, ξαναδιαβασα την ιστορια του οταν το υποδέχθηκες με αγαπη κ στεναχωρηθηκα πολυ! Ηταν μια ασχημη εμπειρια για σενα και ελπιζω να βρεις κατι καλο μελλοντικα!Πιστευα οτι ο ζακο ηταν απο εδω. Οταν ειδα το χαρτι του ηταν βουλγαρικο. 700 ευρο τον πηρα
Εννοειται οτι ακρη δεν θα βγει με τον πωλητη, αφου για να αποβαλει τις ευθυνες του θα ριξει τις ευθυνες πανω σου, η στην κακια ωρα! Θα ελεγα ομως οτι και εσυ παιρνοντας στα χερια σου ενα τετοιο πουλι, που χρειαζεται νεα γνωση, επρεπε πριν κανεις την κινηση να ενημερωθεις να ρωτησεις, να μαζεψεις πληροφοριες απο αλλους εμπειρους κατοχους μεσω φορουμ, ωστε να μην πεσεις θυμα του κερδους των μεσαζοντων και να ξερεις τον χειρισμο του στην κρισιμη αυτη ηλικια!καλησπερα. λυπαμαι για το συμβαν πολη ασχημη εξέλιξη. Νομιζω οτι με τους ζακο ο χρονος απογαλακτησης ειναι μεγαλητερη των 3 μηνων. αυτο που εχω παρατηρηση σε πωλησεις μικρων ζακο, τελευταια ειναι αγγελειες τυπου, πωλειται ζακο 2,5 μηνων απογαλακτησμενος. Μαλιστα με φωτο μικρων να τσιμπανε σπορακια, που δυστηχως προβαλεται ως απογαλακτηση. σε προσφατη συζητηση με γνωστη μου στο νησι και κατοχως τριων ζακο και μαλιστα ο μικρος ειναι τωρα οχτω μηνων μου ειπε οτι και οι τρεις ετρωγαν κρεμα εως εξι μηνων. Για εμενα το θεμα αυτο ειναι σοβαρο, και δυστηχως αυτο που βλεπω σημερα ειναι το εμπορειο μικρων χωρις να ειναι ετοιμα. και παλι λυπαμε. στην θεση σου θα το εψαχνα πολη, και αν εκρινα οτι ο εκτροφεας φερει ευθηνη θα της ζητουσα. κακα τα ψεματα τα 800 ευρω δεν μας περισευουν και οπως εμεις πρεπει να ημαστε συνεπης την ωρα της αγορας, ετσι και ο εκτροφεας πρεπει να μας δινει ετοιμο πουλι.
[automerge]1553449222[/automerge]
ειδα την απαντηση σου. το πουλακι οταν το πειρες στα χερια σου ηταν δυο μηνων αρα δεν ειχε απογαλακτηστη. σοβαρος λογος για ευθηνες πωλητη εκτος και αν το ηξερες
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας