Άρχισα να δημιουργώ ένα κλουβί στον κήπο μου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης toni
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
κλουβη κηπου

φιλε τονι εγω κατω απο την λαμαρινα εχω βαλει γυψοσανιδα, απο κατω εχω φελιζολ, και απο κατω παλι γυψοσανιδα. το καλοκαιρι με τις ζεστες ειχα θερμοκρασια 20-22 βαθμους βασικο για μενα ειναι ενα παραθυρο μικρο για να αεριζεται ο χωρος το χειμωνα και ενα μεγαλο για το καλοκαιρι. Απο εξω φισικα σιτα για τα κουνουπια. φιλικα σακις_40
 
φίλε sakis 40 σ' ευχαριστώ αλά έχω είδη τελειώσει και με τον τρόπο που μου πρότειναν οι άλλοι φίλοι εδώ στο φόρουμ. Βάζω Φώτο για να δείτε το έργο μου!

τονι
 
klouvi kipu

Έχω αρχίσει και εγώ να δημιουργώ ένα κλουβί στον κήπο μου. με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω φωτογραφίες και θα σας ενημερώνω σταδιακά πως προχωρεί το έργο τέχνης μου.

τονι
ime kenurgios ke den ksero na hirizome kala ton ipologisti.eho ke ego ena kluvi ston kipo edo ke pola hronia
 
Εδώ το αποτέλεσμα μου!

άμα έχετε ιδέες και συμβουλές το τι μπορώ να καλυτερέψω θα ήθελα να μου το πείτε.

ευχαριστώ τονι
 

Συνημμένα

  • IMGP0677.webp
    IMGP0677.webp
    69,6 KB · Προβολές: 189
  • IMGP0676.webp
    IMGP0676.webp
    66 KB · Προβολές: 178
  • IMGP0680.webp
    IMGP0680.webp
    79,5 KB · Προβολές: 175
Τακη σ'ευχαριστω. την λαμαρινα την πειρα σε πολυ καλη τιμη. τισ πηρα μαζι με τον ξαδερφο μου απο εναν εμπορα στα τρικαλλα. Πηραμε ομος διαφορα κομματια γιαυτο μας βγηκαν οικονομικα. Περιπου 12 € το m2. 5αρα παχος

τονι
 
-Μπράβο Αντώνη, σπουδαία δουλειά!Φαντάζομαι σιγά-σιγά θα δείς κάποιες αδυναμίες ή κάτι που θα σε δυσκολεύει και θα το διορθώσεις μόνος σου.
 
Νομιζω το αποτελεσμα σε δικαιωσε με τον καλυτερο τροπο! Παρα πολυ ωραια κλουβα! Θα βαλεις μονο καρδερινες μεσα η ειναι προσωρινα εκει; Αν αφησεις εκει τις καρδερινες βαλε πολλες πρασσιναδες για να νιωθουν ασφαλη τα πουλια σου και να μην στρεσαρωνται!
 
άμα έχετε ιδέες και συμβουλές το τι μπορώ να καλυτερέψω θα ήθελα να μου το πείτε. Θέλω να κάνω τον χώρο τον μικρόν μου φίλων όσο γίνετε ποιο ευχάριστο

τονι
 
Ιδέες φίλε μου θα πάρεις από εδώ volierebouwvanmierlo.nl/vogelvolieres.htm δυστυχώς ή ευτυχώς τα έχουν σκεφτεί όλα.
 
τις εξωτερικες κλουβες πως τις καθαριζουν απο τις κουτσουλιες;αν εχουν χωμα κατω διασπουντε μονες τους και δεν θελουν καθαρισμα; Το εχω απορια🙄
 
φίλε μου Άγγελε, εγώ έχω βάλει για την αρχή ταψιά από κάτω, αλά σκέφτομε να βάλω χώμα σε μερικά σημεία και να σπύρω λίγο γκαζόν. Θα δήξει στην πορεία τι θα γίνει με τις κουτσουλιές.
άμα κάποιος φίλος έχει να προτείνει κάτι, ας μας πει να γνωρίζουμε κ' εμείς.

τονι
 
ναι ας μας πει καποιος, σε μια μεγαλη κλουβα τα ταψια δεν εθναι και οτι πιο βολικο...
 
πιστευω αν βαλεις ταψια θα χαλασει πολυ αισθητικα το αποτελεσμα.. Οσο για το γκαζον μου ακουγετε καλυτερο και μπορεις και να το πλυνεις και λιγο και με ενα λαστιχο..
 
Back
Top