Αναπαραγωγή Άσπορα αυγά για δεύτερη φορά, ποια η γνώμη σας;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Dimnik
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
παρακαλώ ενημερώστε με για την κατάσταση των νυχιών του αρσενικού, της αμάρας του, το στήσιμο του κλουβιού και, όσο είναι εφικτό, την όψη του ζευγαριού
  1. Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα νύχια του πουλιού.
  2. Δεν είναι από τα είδη χρειάζονται κούρεμα. Κατά την άποψή μου, το πτέρωμα του αλλά και το βάρος του δεν είναι είναι τέτοια που μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα.
  3. Τοποθέτησε τις πατήθρες λίγο χαμηλότερα, ακριβώς στο οριζόντιο σύρμα που περνάει πάνω από τις ταΐστρες. Άσχετο με το θέμα αλλά καλό είναι να βάλεις πατήθρες που να φτάνουν από τη μία πλευρά στην άλλη για να αξιοποιείται όλος ο χώρος του κλουβιού.
 
Πρώτο αυγό σήμερα της τρίτης προσπάθειας, μετά από μόλις τρεις ημέρες εφαρμογής του Ferti-Vit. Τις προηγούμενες μέρες ο αρσενικός είχε έντονη επιθυμία για επαφή αλλά η κυρία έχτιζε φωλιά πετώντας αετό. Στο μεταξύ ο αρσενικός δεν κελαηδούσε και πολυ, μόνο την κυνηγούσε. Τώρα που κάθεται στη φωλιά, της κελαηδάει και ορμάει για παιχνίδι αλλά φυσικά αυτή είναι απσχολημένη. Χθες το απόγευμα ίσως κάτι έγινε αλλά επιφυλάσσομαι. Τι να πω, σκέτη απογοήτευση. Το Ferti-Vit και το αυγό τι λέτε, να τα συνεχίσω μήπως και σώσουμε κανένα από τα επόμενα αυγά ή να τα σταματήσω?
 
Back
Top