Γενικά Έρευνα αγοράς parrotlet

kolinikos

PB New Member
Εγγραφή
6 Οκτ 2021
Μηνύματα
183
Πόλη
Ηράκλειο Κρήτης
Καλησπέρα ομάδα θα ήθελα να με βοηθήσετε με την έρευνα αγοράς που κάνω στα parrotlet πόσο κοστίζει ένα ήμερο ταισμενο στο χέρι κλπ και αν έχουμε κάποιον εκτροφέα στην ομάδα να έρθω σε επαφή με τον άνθρωπο να συζητήσουμε.
 
Πριν κάποιες μέρες είχα δει δύο ταγκ για εκτροφείς εδώ στην ομάδα αλλά έκανα το λάθος και δεν τα συγκράτησα μήπως τους ξέρει κάποιος να τους κάνει ταγκ ανεβαίνω και Αθήνα αν χρειαστεί με καράβι.
 
Ίσως το ένα να είναι το παραπάνω....
Επίσης ο @jk1980 είναι εκτροφέας του είδους - δεν γνωρίζω αν έχει διαθέσιμα πουλιά αυτήν την περίοδο, αλλά βρίσκεται στην Αθήνα
Ακόμα ο @Geokilkis ίσως να έχει διαθέσιμα μικρά, και βρίσκεται στο Κιλκίς
 
Μου δίνουν πουλάκι 3 μηνών θηλυκό στα 30€ δεν πρέπει να είναι ταισμενο στο χέρι από όσο κατάλαβα πόσο εύκολο είναι να το εξημερώσεις σε τέτοια ηλικία;
[automerge]1657045082[/automerge]
Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας για τα λινκ τα άρθρα και τα άτομα που έχετε προτείνει θα αρχίσω να ψάχνω ξεκινώντας από αυτά.
[automerge]1657045467[/automerge]
@ΣΕΚΟΥΛΩΒΑ ΤΑΚΙΔΟΥ δείτε εγώ άνετα μπορώ να μετακινηθω σε όλη την Κρήτη για να παραλάβω το ζωντανό αλλά μπορώ και να φύγω μια Παρασκευή βράδυ να πάω Αθήνα να το παραλάβω και Σάββατο βράδυ να φεύγω για Κρήτη πάλι αν και αυτό είναι πιο δύσκολο να γίνει γιατί δουλεύω κιόλας και θέλει καλό προγραμματισμό.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Από Κρήτη είναι το παιδί και εκτρέφει καναρινια και έχει ένα ζευγάρι παροτλετ απλά δεν νμζ να είναι απατεώνας μιας και μου είπε να το παραλάβω από τον χώρο του.
 
@kolinikos , η αλήθεια είναι ότι η τιμή του είναι αρκετά χαμηλή σε σχέση με τις τρέχουσες. Θα μπορούσες να πας από εκεί που το έχει και να το δεις, να συζητήσεις σχετικά με το ιστορικό υγείας του και αν υπάρχει / υπήρχε κάποιο θέμα και αν τα βρεις όλα καλά και σου αρέσει το πουλάκι, γιατί όχι;
 
@ianos θα του στείλω σμρ κιόλας λοιπόν σας ευχαριστώ πολύ για την παρότρυνση γιατί είχα παλαιότερα δύο κοκατιλ αλλά δυστυχώς αναγκάστηκα να τα δώσω λόγω της φασαρίας που έκαναν και επειδή μένω σε πολυκατοικία οι κραυγές ακούγονταν σε όλη την σκάλα από την γκαρσονιέρα που μένω και ενοχλούσαν και ας είχα κλειστά τις πόρτες μου κλπ. Δεν θα έχω θέμα με την φωνή του παροτλετ όμως ε; Έχω ακούσει και δεν πιάνει ούτε τα μισά ντεσιμπέλ από τα κοκατιλ.
 
Back
Top