Αναπαραγωγή Έσκασαν μόνο τα 2 από τα 4 αυγά και δεν ξέρω τι να κάνω

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης TasosNT
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

TasosNT

PB New Member
Εγγραφή
11 Δεκ 2019
Μηνύματα
3
Καλησπέρα ζευγάρωσα τα καναρίνια μού αρχές Φεβρουαρίου, στις 13/02 έκανε το πρώτο αυγό στις 14/02 έκανε το δεύτερο 15/02 έκατσε στην φωλιά σκέφτομαι εντάξει πρώτη φορά είναι που ζευγαρώνουν δυο αυγά μια χαρά είναι τα έκατσε κιόλας όλα εντάξει. 16/02 κάνει τρίτο και 17/02 κάνει το τέταρτο και τελευταίο! Χέρι στην φωλιά δεν έβαλα για ωοσκόπηση και όσο περνούσαν οι μέρες η αγωνία μου μεγάλωνε στις 03/03 κατάλαβα ότι έχει μικρά επειδή τα άκουσα και η κανάρα δεν σηκωνόταν καθόλου από την φωλιά οπότε δεν είμαι σίγουρος αν βγήκαν ποιο νωρίς. Στις 04/03 την σήκωσα και είδα ότι είχε δύο μικρά και δυο αυγά σήμερα 05/03 έβγαλα τα αυγά τα είδα( η εικόνα από κάτω) και τα ξανά έβαλα μέσα και τα έκατσε πάλι. Δεν ξέρω τι να κάνω να της τα πάρω η να τα αφήσω; IMG_20200305_185302.webp
 
Αν και τα δύο αβγά είναι όπως της φωτογραφίας,τα αφαιρείς και κάνεις αντικατάσταση με 2 πλαστικά αυγά που βρίσκεις σε petshop.
Αυτό διευκολύνει την στήριξη και άρα την σίτιση των νεοσσών.
Με το καλό στο κλαρί.
 
Σε ευχαριστώ πολύ! Δυστυχώς σήμερα δεν πρόλαβα να τα αλλάξω και θα τα αλλάξω αύριο!
Τα πλαστικά, μόλις πάρουν τα πάνω τους τα μικρά,10/11η μέρα τα αφαιρείς και αυτά, δεν χρειάζονται.
Έχεις βγάλει μια πολύ καλή φωτογραφία σχετικά με το πως δείχνει ένα άσπορο αυγό. Περα από τον αεροθαλαμο,έτσι δεν δείχνει ούτε ένα ενσπορο αβγό 3-4 ημερών.Αν και δεν βγάζουμε τόσο νωρίς συμπεράσματα, γιατί έχουν συμβεί και τα απίστευτα.
 
Back
Top