Έτοιμη η κατασκευή (βάση με Dexion και πλέγμα)

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης TheBigL
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Αυτό ήθελα να το ρωτήσω. Επιβάλεται λέτε έ?Σκεφτόμουνα μήπως του κλείσουμε την θέα πολύ μετά οπότε να σκέπαζα το κλουβί μόνο με σίτα όταν νυχτώνει για το βράδυ.Αλλά μετά την μέρα πάλι ίσως έχει πρόβλημα. Η σίτα πάντως μπαίνει εύκολα φαντάζομαι στο Dexion και την πιάνω με σύρμα.


Τώρα από τη συζήτηση σας σκέφτηκα μήπως σε βολέψει η έτοιμη σίτα της Tesa, η οποία έχει μέσα αυτοκόλλητα και πιάνει με σκράτς.. Έτσι θα αποφύγεις να βάλεις απλή σίτα που άν την πιάσεις με σύρμα, στο άνοιξε κλείσε σίγουρα σύντομα θα γεμίσει τρύπες και σκισίματα... Δες το αν θες...

Λάμπρο για να γίνει κομπλέ η κατασκευή και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο χρειάζεται:
Βίδωμα στον τοίχο.
Νάιλον σε τουλάχιστον μία πλευρά (ακόμα και το καλοκαίρι).
Σήτα.
Και αν έχεις όρεξη μπορείς να βάλεις ροδάκια να την μετακινείς και να καθαρίζεις εύκολα!

Γιάννη αν τα βιδώσει στον τοίχο τι να τα κάνει τα ροδάκια; Πως θα την μετακινεί; Εκτος αν αντί για βίδωμα χρησιμοποιήσει δεξια κι αριστερά στραβόβιδες ή γάντζους στον τοίχο οι οποίοι γυρνώντας τους θα γαντζώνουν το dexion.. μόνο έτσι μπορεί να δουλέψει ροδάκια..
 
Οκ ευχαριστώ.Αν και σκέφτομαι θα φορτωθεί πολύ και με σίτα. Θα σκοτεινιάσει ο μέσα χώρος και θα είναι σαν Αλκατράζ.Αν αντί σίτα έβαζα λάμπα με ηλεκτρισμό θα είχα ασφάλεια;Εννοείτε κανα δυο μέτρα μακριά από την κατασκευή.
 
Στο ένα όχι φίλε δεν θα μείνω. Υγεία να έχουμε και εμείς για να τα περιποιούμαστε. Μετά το καλοκαίρι θα ψάξω για θηλυκιά.
Λάμπρο με τρώει απίστευτα να ξαναξεκινήσω εκτροφή. Τον λυπήθηκα φέτος απίστευτα το φουκαρά, γιατί ήτανε πολύ πυρωμένος, αλλά πες μου τι τα κάνεις 10 - 12 πουλιά όταν λείπεις επαγγελματικό ταξίδι ή διακοπές με πλησιέστερους συγγενείς πολλά χιλόμετρα μακριά. Γι' αυτό παρηγοριέμαι με τις δικές σας τις επιτυχίες...Άντε να δω για πόσο...
 
Back
Top