Έφτασε η ώρα για την κατασκευή εκτροφείου

Ευχαριστώ Μάκη.
Φυσικά και θα βάλω φωτό από όλα τα στάδια κατασκευής.
Να δούμε βέβαια πότε θα μας κάνει τη χάρη ο καιρός να φτιάξει μπας και ξεκινήσω την κατασκευή. Απ΄ότι άκουσα πάντως για αυτή τη βδομάδα δε το βλέπω.
 
Γειά σου Στέφανε. Σου εύχομαι καλή επιτυχία. Πιστεύω σύντομα να χαίρεσαι τους καρπούς των κόπων σου. Εγώ μένω Βόλο αλλά έρχομαι συχνά Καρδίτσα αφού η γυναίκα μου είναι από εκεί. Ίσως κάποια φορά δω την κατασκευή από κοντά.
 
Στέφανε καλό και χρήσιμο για όλους μας θα ήταν να καταγράψεις και να φωτογραφήσεις βήμα βήμα την κατασκευή σου για να την δούμε και εμείς.
 
Στεφανε καλη επιτυχια και σου ευχομαι να τα πολαπλασιασεις τα πουλακια σου γρηγορα!
 
Ευχαριστώ πολύ όλους.
Θα γίνει αναλυτικότατη παρουσίαση της κατασκευής. Όλα στη ώρα τους
 
Απόστολε ο καιρός μόλις χθες άρχισε να φτιάχνει όποτε σιγά σιγά θα ξεκινήσει και η κατασκευή.
 
καλημερα. Το πανελο ειναι η καλυτερη λυση,το ιδιο υλικο χρησιμοποιητε και για μονωση σε επαγγελματικα ψυγεια που φτανουν και κραταν θερμοκρασια αναλογα με το παχος βεβαια εως και -40 βαθμους οποτε με ενα θερμαντικο σωμα οπως ενα κλιματιστικο μπορεις με ελαχιστη καταναλωση να εχεις παντα την σωστη θερμοκρασια χειμωνα καλοκαιρι. Ειναι η καλυτερη λυση. Κατι ακομα, ποσα κλουβια υπολογιζεις σε αυτη την κατασκευη;ζευγαρια εννοω..
 
Νίκο ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Σε πρώτη φάση, δηλαδή μετά το τέλος της αναπαραγωγικής περιόδου, θα κατασκευάσω 9 ή 12 διπλές ζευγαρώστρες σε συστοιχία. Υπολογίζω ότι θα υπάρχει χώρος για περίπου άλλες τόσες. Συνολικά δηλαδή θα μπορεί να έχει περίπου στις 20 με 24 διπλές ζευγαρώστρες.
 
Back
Top