Γενικά Έφυγε το καναρίνι μου, μπορεί να γυρίσει πίσω;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Mina
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
@Mina Πολυ δυσκολο απο μονο του πηγαινε ψαξε σε παρκα δεντρα κλπ βαλε αφισες σε πετ μπορει καποιος να το βρει! Πηγαιβε άμεσα πριν να ειναι αργα γιατι πετανε χαμηλα οταν ειναι απο κλουβι ειναι μουδιασμένα και μπορει να το φαει γατα.Εύχομαινα το βρεις!
 
@giannis709 Ευχαριστώ πολύ... Έχει φύγει εδώ και τρεις μέρες. Ελπίζω σε κάποιο θαύμα. Έχω στο μπαλκόνι τον αρσενικό και τα καναρινάκια τους μήπως και τα ακούσει. Την είχα εκπαιδεύσει να πετάει ελεύθερα στο σπίτι. Ήταν ξεχωριστό καναρινάκι. Ελπίζω να μην το έφαγε καμία γάτα...
 
@Mina , Ελπίζω να τη βρεις. Ρώτησε αν θέλεις γείτονες στην περιοχή σου και επίσης άφησε το τηλέφωνό σου σε petshop κοντά στο σπίτι σου, μήπως και εμφανιστεί όποιος τη φιλοξενεί. Σκέψου επίσης να πεις στα πετσοπ αν διατίθεσαι να δώσεις ένα καναρινάκι σε όποιον την έχει βρει ή ό,τι ανάλογο (π.χ. να του αγοράσεις ένα άλλο)
 
@Mina Μακαρι να βρεθει! Μην χανεις την ελπιδα σου! Πιο παλια μια γειτονισσα ειχε χασει το καναρινακι της! Επειδη εχω αρκετα αρσενικα τσιριζουν ολη μερα! Μετα απο 5 μερες (δεν ξερω πως επιβιωσε εξω) ηρθε στο μπαλκονι μου πεινασμενο και να μην τα πολυλογω το επιασα και της το εδωσα πισω! Μεγαλη η χαρα οταν της το εδωσα! Ουτε η ιδια δεν το πιστευε! Οποτε αν υπαρχει η δυνατοτητα και εχεις αρσενικο βαλτο καπου και διπλα το κλουβι με ανοιχτη πορτα και θα δεις αποτελεσματα!ψαξε και εσυ σε δεντρα,σε σημεια χαμηλα! Εκτος και αν το εχει πιασει καποιος αλλος! Μην παει ο νους σου στο κακο! Ευχομαι μεσα απο τη καρδια μου να το βρεις και να εισαι χαρουμενη και παλι! 😁
 
Και εμένα, που μου είχε φύγει ένα καναρίνι, το βρήκε ο θείος μου, που μένει 10-15 μέτρα από το δικό μας σπίτι και έχει και αυτός καναρίνια. Φαίνεται θα άκουσε του θείου μου, και θα πήγε. Για αυτό μην απογοητεύεσαι... Ρώτα σε γείτονες γύρο, μήπως το πήρε το μάτι τους, και ειδικά γείτονες που τυγχάνει να έχουν καναρίνια. Επίσης να έχεις το νου σου και στον χώρο που μένεις, γιατί δεν αποκλείεται να γυρίσει πάλι στο ίδιο σημείο.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά!
 
Σας ευχαριστώ θερμά όλους για το ενδιαφέρον σας! 'Εχω τρομερή θλίψη κι ενοχές. Ελπίζω κάποτε, να το συγχωρέσω στον εαυτό μου. Να προσέχετε τα καναρινάκια σας σαν τα μάτια σας! Είναι υπέροχα πλάσματα! Να είστε όλοι καλά!
 
Back
Top