Γενικά Έχασα κανάρα ιζαμπέλλα, λίζαρντ και κόκκινο καναρίνι

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης lizard
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

lizard

PB Member
Εγγραφή
27 Ιαν 2008
Μηνύματα
1.731
Πόλη
Καλλιθέα
γεια σας σημερα μου ετυχε παλι ενα τραγικο συμβαν που ακομα δεν μπορω να το πιστεψω το πασχα ελειψα για τεσσερις μερες και οταν γυρισα βρηκα πεθαμενη μια θηλυκια ιζαμπελλα, πριν λιγο καιρο εχασα την θηλυκια λιζαρντ που αγορασα πριν 2 εβδομαδες απο ενα ξαφνικο εγκεφαλικο και σημερα γερακι μου εφαγε εναν κοκκινο αρσενικο καναρινι που ηταν το μοναδικο που ειχα και μαζευα χρηματα για να του παρω ταιρι. Γιατι να συμβαινει σε εμενα αυτο.☹
 
και σημερα γερακι μου εφαγε εναν κοκκινο αρσενικο καναρινι που ηταν το μοναδικο που ειχα και μαζευα χρηματα για να του παρω ταιρι. Γιατι να συμβαινει σε εμενα αυτο.☹

Λυπαμαι παρα πολυ☹
Γερακι στην Καλλιθεα; Αμαν, και τα εχω εξω συνεχεια αυτες τις μερες! Το ειδες;
 
Αρη πολυ γκαντεμια ρε παιδι μου! Κριμα για ολα τα πουλακια! Σου εχει ξαναφαει γερακι πουλακια; Αν ναι πρεπει να προσεξεις παντως για τα υπολοιπα πουλακια που τυχον εχεις εξω! Παντως θα προτεινα οποιος μπορει να σου δωσει νεα πουλακια, τουλαχιστον να απαλυνει τη πικρα σου! Δυστυχως εγω δεν ασχολουμαι με καναρινακια αλλιως ευχαριστως να σου εδινα!
 
  • Like
Αντιδράσεις: lizard
To ειδα και καλα μαλιστα μολις βγηκα στο μπαλκονι αυτο σηκωθηκε πανω απο το κλουβι και εφυγε αλλα για το καναρινι μου ηταν αργα.
 
Και εγω Καλλιθεα μενω Γεωργια και εχω χασει 2 φορες καναρινια απο γερακι και μια το προλαβα γιατι ετυχε να βγω εξω στην βεραντα και το ειδα πανω στο κλουβι να προσπαθει να μου πιασει τα καναρινια και το τρομαξα. Επαθα πλακα!Λυπαμαι Αρη για το καναρινι σου!
 
με γερακι δεν μου εχει ξανατυχει απο εδω και περα θα προσεχω γιατι μπορει να ξαναγυρισει.
 
Λυπάμαι πολύ βρε Άρη. Κι εμένα μου ακούγεται εξωφρενικό το γεράκι, αλλά όπως μαθαίνω από εδώ μέσα καθόλου ασυνήθιστο δεν είναι!
 
Τι λετε ρε παιδια; Το ηξερα οτι ερχονται κ στις πολεις, αλλα οταν φτανει πια στην πορτα σου...😱
Εγω Ν. Σμυρνη μενω κ λογω του καιρου πια τα βγαζω συνεχεια εξω γιατι τους αρεσει πολυ! Τι ειναι Ν. Σμυρνη-Καλλιθεα... Τιποτα, με ενα πεταγμα εδω ειναι!
Αχ Αρη, πιστευω ολο κ καποιος θα σε παρηγορησει!
 
Αχ Αρη πολύ λυπάμαι για τα πουλάκια σου.. Πραγματικά είναι πολύ λυπηρό πρωτα για τα πουλάκια που εχασαν με τετοιο τραγικό τροπο την ζωούλα τους και μετα και για σένα που έχασες τους φίλους σου... Εύχομαι αφού ξεπεράσεις το σόκ, να τα αντικαταστήσεις σύντομα... Και να έχεις τα ματια σου 14...

Καλου κακου βαλε και μια χαντρούλα για το ματι
 
Εχω οποτε διαβαζω η εχω ελευθερο χρονο καθομαι στο μπαλκονι. Παλια που ειχα λιγοτερα τα εβαζα μεσα αλλα τωρα αναγκαστικα τα αφηνω εξω.Αν μπορεις Αρη φτιαξε κατι ωστε να προστατευεις τα κλουβια σου.
 
θα προσπαθησω να φτιαξω μια κατασκευη ωστε να προστατεψω τα πουλακια μου γιατι δεν μπορω αλλο τις απωλειες.
 
Τι λετε ρε παιδια; Το ηξερα οτι ερχονται κ στις πολεις, αλλα οταν φτανει πια στην πορτα σου...😱
Εγω Ν. Σμυρνη μενω κ λογω του καιρου πια τα βγαζω συνεχεια εξω γιατι τους αρεσει πολυ! Τι ειναι Ν. Σμυρνη-Καλλιθεα... Τιποτα, με ενα πεταγμα εδω ειναι!
Αχ Αρη, πιστευω ολο κ καποιος θα σε παρηγορησει!


Εδω εχουμε γερακια εμεις στην Καλλιθεα φαντασου εσεις στην Νεα Σμυρνη που εχετε και το Αλσος Νεας Σμυρνης. Που ξερεις μπορει το μπαλκονι σου να ειναι ο επομενος προορισμος του. Τα ματια σου δεκατεσσερα!
 
Τι κριμα! Δηλ για ολα. Αλλα κ για το σημερινο. Παει το καημενο το κοκκινακι. Λυπαμαι πολυ! Να μη ξαναβγαλεις πουλι στη βεραντα. Εγω αν δεν ειμαι η ιδια δεν βγαζω.
 
αμαν ακου στην καλιθέα γερακι! Κριμα ρε αρη! Παρε μετρα ομως για τα αλλα γιατι θα ξαναγυρισει σχεδον σιγουρα αφου εμαθε οτι εχει τροφή εκει!
 
Αρη λυπάμαι πολύ...
πρεπει ομως κατι να κανεις! Σκεψου το αμεσα!
ο δολοφονος συνηθως γυριζει στον τοπο του εγκληματος!
 
Άρη πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ για την απώλειά σου. Μου φάνηκε τόσο "κουφό" να βρεθεί γεράκι στην Καλλιθέα, αλλά έτσι όπως έχει τρελαθεί η φύση, όλα μπορεί να συμβούν. Εύχομαι το καλύτερο αππό δω και στο εξής και να μην έχεις άλλες στενοχώριες..
 

Σχετικά θέματα

Back
Top