Ασθένειες Έχασα τον αγαπημενο μου καρδερινο

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Katerina
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
☹λυπαμαι πολυ κατερινα. Ξερω πως νιωθεις γιατι περσι το καλοκαιρι ειχε πεθανει κ'εμενα το αγαπημενο μου καναρινι η Ρινα και την ιδια μερα γεννησε η καναρα μου. Τολαχιστον εσυ προσπαθησες να το σωσεις ενω εγω που οταν πεθανε ημουν στο καραβι για να γυρησω παλι στη ροδο απο τις διακοπες, τα ειχα αφησει σε ενανα φιλο μου και με πηρε τηλ. Να μου πει τα νεα. Τα αλλα πουλια :68: τα χαρισεις γιατι μετα δεν θα τα εχεις παρεα
 
Λυπούμαστε όλοι Κατερίνα για την καρδερίνα σου. Είναι σαν να χάνεις άνθρωπο. Ομως βάλε ένα στοίχημα, με τον εαυτό σου. Τα πουλάκια που έχεις θα απαλύνουν τον πόνο σου. Όσο για την καρδερίνα, κάνε υπομονή. Εμείς οι καρδερινάδες θα προσπαθήσουμε να σου χαρίσουμε μια άλλη, αν και το κάθε πουλί είναι μοναδικό.
 
Κατερίνα στην ζωή μας θα έχουμε και αποτυχίες και θα βρεθούμε σε άσχημες ψυχολογικές καταστάσεις. Θα πρέπει να εισαι δυνατή και να μην τα παρατάς εύκολα στην κάθε αναποδιά. Και αυτό που έζησες ήταν μια αναποδιά, που μπορεί να΄αισθάνεσαι ένοχη, αλλά μην ξεχνάς πως μπορείς να επανορθώσεις! Πως; Μα σώζωντας την ζωή των νεοσσών! Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και να θυμάσαι πως πρέπει να είμαστε δυνατοί στην ζωή!
 
Κατερινάκι λυπάμαι πολύ για τον καρδερίνο σου και σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας τα αισθήματά σου και τις εμπειρείες. Κουράγιο και φρόντισε να μεγαλώσουν τα μικρά. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι είναι... Παιδιά του αγαπημένου σου καρδερίνου και πιθανό ανάμεσά τους μπορεί να τον ξανασυναντήσεις.
 
☹Λυπαμε πολυ για τον χαμο του καναρινιου σου κατερινα! ξερω τι θα πει να χανεις αγαπημενο κιολας!☹ τουλαχιστον εχεις τα μικρουλια:)
 
Παιδια ευχαριστω ολου ςπαρα πολυ για τη συμπαρασταση και το κουραγιο! Δυστυχως τα μικρα δεν τα καταφεραν,τα καναρινακια ανεπνεαν μεχρι το βραδυ, αλλα δεν μπορεσα να κανω τιποτα, η μανα καναρα ηταν τελειως αδιαφορη, οχι μονο δεν ταιζε αλλα ουτε καν τα σκεπαζε για να μην κρυωνουν. το απογευμα που γυρισα σπιτι, βρηκα τα 2 παγωμενα νεκρα, ενω τα αδερφακια τους απλα ανεπνεαν μεχρι τις 12 παρα το βραδυ που εφυγα απο κοντα τους, μην μπορωντας να κανω τιποτα, οχι απλα δεν ειχαν δυναμη να σηκωσουν το κεφαλι τους, αλλα ουτε καν μπορουσαν να ανοιξουν το στομα να τα ταισω.
απο τονκαρδερινο που εχασα εχω ευτυχως 2 περσινους απογονους κουκλια, αλλα αυτη την καναρα, θα τη σουβλισω το πασχα! Ανοητη, ασπλαχνη, αστοργη Ελενιτσα!
 
Κατερίνα μου, λυπάμαι πολύ.. Απίστευτο τι σε βρήκε στα καλά καθούμενα. Γιατί όμως η Ελενίτσα τόσο αδιάφορη; Τραγική απώλεια. Τελος πάντων.. Αυτά συμβαίνουν, έτσι είναι η ζωή. Εχει και τα άσχημά της.. Δυστηχώς.. Μακάρι να το ξεπεράσεις γρήγορα γιατί και τα άλλα καναρινάκια σου σε χρειάζονται! Και προς Θεού μη τα χαρίσεις! Κανένας δεν θα τα φροντίζει όπως εσυ!
 
Συγχωρεστε την μικρη Ελενιτσα (εγω την χαρισα στην Κατερινα) ηταν η πρωτη της γεννα, μην την καταδικαζετε με την πρωτη αποτυχια της. Δωστε της μια ακομη ευκαιρια, ετσι δεν ειναι Κατερινα;
Παντως αν ειναι να την σουβλισεις το Πασχα, καλυτερα να την επστρεψεις.
Υ. Γ. Πλακα κανουμε αλλωστε ετσι δεν ειναι μικρο Κατερινακι;
Το πουλακι της Γεωργιας μεγαλωσε και ειναι ετοιμο.
 
Κωστααα, με επεισες θα σουβλισω μικρο κοτοπουλακι, απο αυτα που γεννιουνται σημερα στο κοτετσι μου,θα σας στειλω φωτο! Ναι για πρωτη φορα τη γλυτωσε, για δευτερη... Θα δουμε, δεν εχω και πολλη εμπιστοσυνη να ξαναδοκιμασω καιν αξαναπαρω τετοια απογοητευση, κοιτουσε τη φωλια με τοση περιφρονηση, ατιμη καναρα, ευτυχως δεν ειχα ξυλακι για σουβλακι, καλαμακι θα γινοταν, που λεν και στην Αθήνα
 
Καλημερα Κατερινακι μου. Ξερω πωs αισθανεσαι αυτη τη στιγμη και πιστεψε με ολοι σε συμπονουμε.
 
Κατερινάκι κουράγιο και πίστεψέμε ότι σε καταλαβαίνω απόλυτα καθώς τον Ιαν από δικό μου λάθος έχασα το αγαπημένο μου καναρίνι. Για 1+ εβδομάδα ήμουν χάλια. Πίστεμέμε θα βρεις κουράγιο να συνεχίσεις. Η αγάπη μας για τα πτηνά μας βοηθά να πάρουμε δύναμη να συνεχίσουμε.
 
κριμας ρε κατερινα παντως δωσε στη καναρα μια ακομα ευκαιριαισως να ειναι και εκεινη δυσαρεστημενη με αυτο το γεγοννος και τα πουλια τα εχουμε για τα αγαπαμε και οχι μονο για αναπαραγωγη. Κουραγιο και σου ευχομαι να το ξεπερασεις γρηγορα.:)
 
κατερινα λυπαμαι γι αυτο που σου συνεβη! Πραγματικα ειναι κριμα! Δεν ηταν δικο σου φτεξιμο ομως! Εχω σοκαριστει γιατι πριν 3 βδομαδες ψεκασα στο δωματιο μου με dettol γιατι ημουν αρρωστη! Δν ηξερα καν οτι μπορει να τα επιρρεασει! Κατερινα σε ευχαριστω πολυυυ... Ειμαι τοσο ασχετη που μπορει να το ξανακανα...
 
Κρίμα βρε Κατερινιώ. Μακάρι να σταματήσει αυτή η γκαντεμιά. Και γω φέτος πολλά πουλιά έχασα και προσπαθώ να ορθοποδήσω και καταφέρω καμιά γέννα.
 
Λυπάμαι πολύ για τον καρδερίνο σου Κατερίνα! ☹
Ότι και να σου πω, ξέρω ότι θα είναι λίγο, απλά σε καταλαβαίνω γιατί όταν έχασα τον Γιάννο (Lovebird) ήμουν απαρηγόρητη...
 
Back
Top