Μου φαίνεται περίεργο, γιατί στο ένα πόδι είναι πολύ καθαρό!!Καλησπέρα. Αρχικά το πουλάκι θέλει καλή περιποίηση στα πόδια. Η epithol είναι μια καλή επιλογή. Δεν έχω αντιμετωπίσει παρόλα αυτά κάποιο παρόμοιο πρόβλημα όλα αυτά τα χρόνια. Αλλά το πουλάκι φαίνεται να έχει ακάρεα ποδιών. Epithol λοιπόν( λίγη ως μέτρια ποσοτητα καλή εντριβή χωρίς να μείνει καθόλου πάνω) και πολύ καλή καθαριότητα στις πατηθρες. Και ολο το κλουβί επίσης. Παρόλα αυτά μήπως μπορείς να τραβήξεις μια φώτο στις πατούσες; Στο κάτω τους μέρος γιατί έχω και μια υποψία και για πόδοδερματίτιδα .
Το δακτυλίδι θα αφαιρεθεί γιατί τον σφίγγει;Το δαχτυ
Το δαχτυλίδι θα αφαιρεθεί σύντομα.
Ναι του 22. Μαλινουά!!Δεν θα το έλεγα @STIB . Κ τα δύο νομίζω θέλουν περιποίηση, απλά το δεξί είναι χειρότερα. Βγάλε φωτογραφία τις πατούσες. Ειδικά την αριστερή. Είναι γεννημένο το 22 που λέει το δακτυλίδι;
Δεν θα το έλεγα @STIB . Κ τα δύο νομίζω θέλουν περιποίηση, απλά το δεξί είναι χειρότερα. Βγάλε φωτογραφία τις πατούσες. Ειδικά την αριστερή. Είναι γεννημένο το 22 που λέει το δακτυλίδι;
Το δακτυλίδι θα αφαιρεθεί γιατί τον σφίγγει;
Πρόσεχε με την αφαίρεση του. Δεν μοιάζει απλό.
Είναι περίεργη κατάσταση η ποδοδερματίτιδα. Η θεραπεία είναι συμπτωματική οπότε είναι πολύ σημαντικό να αναγνωριστούν και να αντιμετωπιστούν οι πρωτογενείς αιτίες που την προκαλούν για να απαλλαγεί οριστικά το πουλί από αυτή.Θα γίνει καλά έτσι;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας