Διατροφή Έχει δοκιμάσει κανείς Evia Parrots Fresh Mix;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης valasia
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

valasia

PB New Member
Εγγραφή
19 Ιουλ 2018
Μηνύματα
388
Πόλη
Νέα Φλογητά
Καλημερα σας, βρισκω συνεχεια στο fb την εταιρια Evia Parrots και σκεφτομαι να δοκιμασω

Την εχει δοκιμασει καποιος απο εδω; Απο οσο λεει ειναι πολυ θρεπτικη και εχει πολυ καλη τιμη.
 
Δεν έχω δοκιμάσει την τροφή της μιας και είμαι Manitoba fan . Αλλά έχω δοκιμάσει αλλά προϊόντα της -το ίδιο και η @Vasia24 - και είμαι ευχαριστημένη.
Αν την αγοράσεις να μην ξεχάσεις να κανεις σταδιακή αλλαγή για να μην έχει πρόβλημα ο παπαγάλος σου.
 
το fresh mix που μας δείχνεις Βαλασία, είναι μείγμα σπόρων για την παρασκευή φύτρων και όχι για καθημερινή κατανάλωση, αντί για τα σποράκια που τρώει συνήθως.
είναι πολύ καλό μείγμα και σαν φύτρα γίνεται πολύ αποδεκτό από τα πουλιά. Και τα φύτρα όπως γνωρίζουμε είναι πολύ θρεπτικά.
 
Μολις μιλησα και με τον εκτροφεα, μου ειπε πως μπορω να την δινω σε καθημερινη βαση παραλληλα με τους σπορους του και πως την δινει και αυτος στα δικα του.
Εχω κανει αρκετες φορες φυτρες αλλα δεν εχω ποικιλια οποτε αποφασησα τελικα να την δοκιμασω.
Τους λες και Ριχαρδους συμφωνα με την τιμολογιακη πολιτικη τους...
Δεν ειμαι σιγουρη αλλα η τιμη μου φαινεται καλη 3 ευρω τα 500 γρ.

είμαι Manitoba fan
Manitoba δεν ετυχε να δοκιμασω, σε 2 πετσοπ που πηγενω δεν εχουν, αν βρω θα παρω αλλα θα πρεπει να κανω σταδιακα την αλλαγη;
 
Δεν ειμαι σιγουρη αλλα η τιμη μου φαινεται καλη 3 ευρω τα 500 γρ.


Οταν η ιδια η εταιρεια δινει το μισο κιλο 3 και το 1 κιλο 4.60 καπου πασχει το πραγμα,ξεφευγει απο τα ορια διαφορας τιμης σε σχεση με την ποσοτητα.

Αλλα και σε σχεση με τον ανταγωνισμο να το δεις πουλανε πιο ακριβα.

Επισης αυτο που παρατηρω στην συσκευασια που εχω κι εγω εδω μπροστα μου (απο αλλο τους προιον) ειναι η μη αναγραφη των στοιχειων της εταιριας που το εμπορευεται.
 
Τα προϊόντα τις εταιρίας φαίνονται δελεαστικά, είναι της φιλοσοφίας φυσικά προϊόντα, κατασκευάζονται λέει στην Ελλάδα και αν μη τι άλλο σε τραβάνε να τα δοκιμάσεις, όταν το κάνω θα έχω άποψη...
 
Και εγώ έχω χρησιμοποιήσει το Fresh Mix, το Herb Mix και το Parrot Mix όπως επίσης και το μηλόξυδο που έχουν και έχω μείνει ευχαριστημένη. Της άρεσαν όλα της παπαγαλίνας μου!
 
Τελικα παρηγγειλα το fresh mix,το herb mix και το μηλοξυδο αφου ειναι βιολογικο.
Το fresh mix το τσακιζει, μολις καταλαβει τι εχω στην ταιστρα του κανει σαν τρελο, επισεις στην αυγοτροφη του βαζω μια μικρη ποσοτητα απο το herb mix και την τρωει με πολυ περισσοτερη ορεξη.
 
Back
Top