Για το ράμφος δεν ξέρω...Δεν φτάνει επιφανειακά στο ράμφος.
.. Ναι το σκέφτηκα και εγώ, ιδιαίτερα αφού στο φόρουμ η μέση πεπατημενη και αποτέλεσματικη θεραπεια περιλαμβάνει επάλειψη. Επισης διαβάζοντας ένα άλλο ποστ για το ίδιο θέμα, μια κοπέλα έγραψε ότι είδε αποτελέσματα αρκετά γρήγορα από την πρώτη εφαρμογή, δεν ξέρω . Πάω να βγάλω μια φωτό τα πόδια της Δεντρολίβανης να τα δείτε..Πολύ αμφιβάλω ότι θα καταφέρεις κάτι χωρίς επάλειψη πάνω στο ράμφος
Δεν πειράζει Νικολέτα. Το μεταφέραμε. https://community.petbirds.gr/threa...ηλυκού-budgie-να-οφείλεται-στη-μοναξιά.33136/Μάλλον έπρεπε να κάνω άλλο topic παιδιά με συγχωρειτε θα το μαθω σιγά σιγά...
Στις μεγάλες θερμοκρασίες να αποφεύγεις το μπάνιο...το θερμομετρο λέει 33 βαθμούς αυτήν την στιγμή. Να τους βάλω την μπανιέρα τους
Αυτό θα πρέπει να ρωτήσεις καλύτερα το γιατρό που σου έδωσε τις σταγόνες.ότι βάζω σταγόνες στον αυχενα τους για scaly face δεν πρέπει να κάνουν μπανιο
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας