Γενικά Έχω ένα budgie αλλά σκέφτομαι και για μεγαλύτερο παπαγάλο

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης gxaris9
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

gxaris9

PB New Member
Εγγραφή
10 Δεκ 2017
Μηνύματα
3
Πόλη
Αθήνα
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του forum!
Είμαι σχετικά άπειρος ακόμα όσον αφορά τους παπαγάλους. Έχω το τελευταίο χρόνο ένα budgie και σκέφτομαι να τολμήσω και με έναν μεγαλύτερο. Θα ήθελα να είναι φιλικός στον άνθρωπο και να μην κάνει πολύ φασαρία γιατί μένω σε πολυκατοικία. Από την έρευνα που έχω κάνει έχω καταλήξει σε conure green cheek ή σε monk. Ποια η γνώμη σας;
Σας ευχαριστώ πολύ!
 
Θα αρχισω με το οτι μαλλον λαθος ερευνα εχεις κανει για να εχεις καταληξει σε μονκ! Τα μονκ ειναι απο τα ηδη που εχουν δυνατη φωνη! Ολα εξαρτωνται βεβαια και απο το χαρακτηρα του πουλιου! Και τα μπατζι βεβαια πολυ φλικα ειναι προς το ανθρωπο και κοινωνικα! Θα μπορουσες να δεις σε κοκατιλ , σε pionus, meyer! Εξαρταται βεβαια και απο τα χρηματα που θες να διαθεσεις! Ολοι οι παπαγαλοι παντως εχουν φωνη και μπορουν να ακουστουν!
 
Εγώ από τη λίγη πειρα που έχω σε παπαγάλους, θα έλεγα πως τα κοκατιλ είναι ένα είδος παπαγάλου που μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετική συντροφιά, αρκεί να ασχοληθείς αρκετά μαζί του. Έχω δει κοκατιλ να αλληλεπιδρά με τον ιδιοκτήτη του με απίστευτο τρόπο, επίσης είχε μάθει να λέει κάποιες φράσεις, να σφυρίζει και το πιο κουφό, έκανε τον ήχο που κάνει η τέντα όταν κατεβαίνει. Μιλάμε για πολύ γελιο.
 
Ευχαριστώ για την απάντηση. Για τη φωνή το ρώτησα γιατί διάβασα πχ ότι οι sun conure κάνουν αρκετή φασαρία και κάποιο είχαν πρόβλημα με τους γείτονες. Ποιά η γνώμη σου για τους Green ckeek?
 
Ευχαριστώ για την απάντηση. Για τη φωνή το ρώτησα γιατί διάβασα πχ ότι οι sun conure κάνουν αρκετή φασαρία και κάποιο είχαν πρόβλημα με τους γείτονες. Ποιά η γνώμη σου για τους Green ckeek?

Οι κονούρες γενικά θεωρούνται φασαριόζικα πουλιά, τα green ckeeked επίσης θεωρούνται οι λιγότερο φωνακλάδες απο τις κονούρες. Είναι και λίγο τι θα σου τύχει. Τα κοκατίλ είναι πιο ασφαλής λύση και πιο μεγάλα σε μέγεθος επίσης απο τα green cheeked conures.
 
Back
Top