καλησπέρα συγγνώμη που επεμβαίνω ώντας και εγώ νέο μέλος αλλά από την οποία εμπειρία έχω απ'ότι βλέπω τότε το κλουβί αλλά ούτε οι πατηθρες είναι κατάλληλα για τα κοκατιλ σου
το κλουβί είναι μικρό και μακρόστενο ενώ πρέπει μεγαλύτερο και ψηλό ενώ οι πατηθρες πρέπει να είναι πιο χοντρές.
αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος
[automerge]1625068850[/automerge]
επίσης τα κάγκελα είναι κάθετα ενώ θα έπρεπε οριζόντια για να σκαρφαλώνουν
@ΜΙΧΑΛΗΣ1989 σε όποια καταστήματα έχω ρωτήσει μου έχουν πει πως υπάρχει έλλειψη κλουβιων για μεσαίους παπαγάλους. Όντως είναι λίγο χαμηλό έπρεπε να ήταν λίγο ψηλοτερο αλλά όμως είναι αρκετά μεγάλο για τα δύο.
Γενικά νομίζω ότι ίσως και να έκανε οριακά αν τα παπαγαλάκια μπορούσαν να βγουν έξω για να γυμναστουν αλλά από τη στιγμή που είναι άγρια και περνάν όλη τους τη μέρα μέσα στο κλουβί..
επίσης τα οριζόντια κάγκελα τα βοηθάν σε αυτό το κομμάτι γιατί στα κάθετα γλιστρούν και δεν τους επιτρέπει να ανεβοκατεβαίνουν
επίσης αν δεν βρίσκεις κλουβί για μεσαίους παπαγάλους μπορείς να πάρεις για μεγάλους γιατί για όλα τα πτηνά ισχύει το όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερο.
εγώ για να καταλάβεις έχω ένα ζευγάρι red rumped που είναι παρόμοιο μέγεθος με τα κοκατιλ σου σε κλουβί 80χ80χ60 ( φτιάχνω τώρα ένα κλουβί μόνος μου 90χ90χ160 για να τα αλλάξω )και ένα ζευγάρι ζεμπρακια σε 90αρα ζευγαρωστρα
Το κλουβί δεν είναι πρόβλημα κατά τη δική μου γνώμη, οι πατήθρες όμως δεν είναι όλες κατάλληλες ούτε και σωστά τοποθετημένες. Θα τις έβαζα κάθετα, κατά το πλάτος του κλουβιού και θα άλλαζα μερικές με κάποιες λίγο χοντρύτερες.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.