Ασθένειες Έχω ενδείξεις ότι το κοκατίλ μου έχει πρόβλημα στο συκώτι

mrs cockatiel

PB New Member
Εγγραφή
31 Ιουλ 2009
Μηνύματα
31
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Είμαι η Μαρία και ζω στην Θεσσαλονίκη με τον Ρόκι, ένα κοκατίλ που είναι 12-13 χρονών!
Παρακολουθώ καιρό τα θέματα του φόρουμ, αποφάσισα να γράψω πρώτη φορά, καθώς έχω κάποιες ενδείξεις ότι το πουλάκι μου έχει πρόβλημα στο συκώτι του. Κάθε 2-3 μέρες παρατηρώ οτι υπαρχουν στον πατο του κλουβιού μερικές εντονες πράσινες κουτσουλιές με πράσινο υγρό, επίσης εδώ και κάποιο διάστημα έχω παρατηρήσει δυο μαύρες κηλίδες στο ένα του νύχι.
Η διατροφή του έιναι σπόροι (του δίνω prestige premium), κάποια φρούτα (μήλα, μπανάνα), φρέσκα λαχανικά δυστυχώς δεν τρώει με τίποτα, του δινω ομως τελευταία καθημερινα μια συνταγη, κεικ λαχανικων, με αλεύρι ζεα, μπρόκολο, καρότο, αγριο ρύζι και νιφάδες βρώμης και το τρώει ευχάριστα! Γενικά δεν δέχεται έυκολά κάτι καινούργιο στην διατροφή του..
Θέλω να τον πάω στον γιατρό και από τις συζητήσεις μελών του φόρουμ που διάβασα, αποφάσισα να τον πάω στον κ. Γκιουρτζίδη στην καλαμαριά. Προσπαθώ εδώ και μια εβδομάδα όμως να επικοινωνήσω με την κλινική, έχω πάρει απειρα τηλ και δεν το σηκώνει κανένας!
Μήπως κάποιο μέλος που έχει πάει στον συγκεκριμένο πτηνίατρο θα μπορούσε να με ενημερώσει;
Σκέφτομαι να πάω χωρίς ραντεβού, απλά είναι ολόκληρη διαδικάσία να πάω ως εκεί, και φοβάμαι μήπως δεν βρω κανέναν..
Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πει την γνώμη του;!
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
 
Γεια σου Μαρία. Καλώς ήρθες στην ομάδα μας. Όποτε βρεις χρόνο γράψε το όνομά σου στο προφίλ σου. Για να μπορούμε να συζητάμε.
 
Γεια σου Μαρία καλώς ήρθες και να χαίρεσαι το κουκλί σου!
 
Καλώς ήρθες Μαρία στην παρέα μας και να χαίρεσαι τον μικρούλη σου!
Ρίξε μια ματιά εδώ: Πτηνίατροι, Ειδικευμένοι στα Πτηνά Κτηνίατροι | PetBirds υπάρχουν και άλλοι πολλοί αξιόλογοι πτηνίατροι στη Θεσσαλονίκη!
Το άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις τηλ σε κάποιο 11880 και να ρωτήσεις που έχει ιατρείο ο συγκεκριμένος γιατρός δίνοντας μόνο το όνομά του!
 
Eυχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον! Τελικά από οτι φαίνεται η κλινική του κυρίου Γκιουρτζίδη δεν λειτουργεί, πήγα ως εκεί σήμερα και συνάντησα ένα πολύ περιποιημένο και προσεγμένο κτίριο αλλά... αδειο! Στο θυροτηλέφωνο δεν απάντησε κανένας..
Συμβουλεύτηκα το λινκ με την λίστα των πτηνιάτρων και έκλεισα ραντεβού με τον γιατρό Γιάννη Χατζηγεωργίου. Οπότε αναμένουμε!
 
Back
Top