Από πού προκύπτει αυτό; Πώς ξέρεις ότι ήταν εκπαιδευμένο;αγόρασα ένα cockatiel από έ7να Pet Shop το οποίο είναι εκπαιδευμενο
Από πού προκύπτει αυτό; Πώς ξέρεις ότι ήταν εκπαιδευμένο;αγόρασα ένα cockatiel από έ7να Pet Shop το οποίο είναι εκπαιδευμενο
Καλησπέρα. Έτσι μου είπαν από εκεί. Και εγώ γνώση δεν είχα. Οπότε τους πίστεψαΑπό πού προκύπτει αυτό; Πώς ξέρεις ότι ήταν εκπαιδευμένο;
Καλησπερα! Οταν λετε σε κανονικο υψος; Πιο ψηλα απο εκει που το εχω;η να του ανοιγω απο πανω και να ανεβαινει ενω ειμαι στο χωρο.Απλα ειναι ενα πουλακι που δεν ειναι αγριο,τα περι εκπαιδευσης ειναι ανοησιες του εμπορου.
Επειδη εισατε σε φαση που γνωρίζεστε ακομη,θα προτεινα το κλουβι να ανεβει σε κανονικο υψος και το πουλακι να βγαινει με εποπτεία.
Δεν θες να ξεκινησει στραβα η σχεση σας :)
Καλήμερα και χρόνια πολλά! Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Με την πρώτη ευκαιρία θα του πάρω ξύλινες πατηθρες και άλλο κλουβί. Όσον αφορά τη διατροφή του έχετε να μου προτείνετε κάτι. Πχ τι φρούτα και λαχανικά κάνει να φάει;Είναι όντως πανέμορφο πουλάκι. Κρίμα για την κακοποίηση που υπεστη, ευτυχώς που ενδιαφερθηκες εσύ. Αρχικά οι δυο πλαστικές πατήθρες (οι πρασινες) καλο θα ηταν να αντικατασταθούν με ξύλινες καποια στιγμή. Οι πλαστικες κουραζουν τα πόδια τους και μη ξεχνάμε πως περνουν ολη τους τη ζωή στα πόδια τους.
Αντί της "καρδούλας" ασβεστιου (αν βλεπω καλά) που του έχεις καλό θα ήταν να παρεις το κλασικο σουπιοκόκκαλο. Τα φαγητάκια του μη τα βαζεις χαμηλα μπορει να τα κουτσουλησει. Ψηλά, περίπου εκει που ειναι οι πρασινες πατήθρες.
Αυτά για ξεκίνημα. Σας εύχομαι να περάσετε υπέροχα χρόνια μαζι.
Με τον καιρό και την εμπειρία θα προσφέρεις στο πουλάκι τα καλύτερα και θα δεχθείς πίσω τόση αγάπη και κατανόηση αλλά και φιλία που δεν θα ξέρεις πως να τη διαχειριστείς. Οσο για την ερώτησή σου μπορείς να διαβάσεις αυτό το άρθροΚαλήμερα και χρόνια πολλά! Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Με την πρώτη ευκαιρία θα του πάρω ξύλινες πατηθρες και άλλο κλουβί. Όσον αφορά τη διατροφή του έχετε να μου προτείνετε κάτι. Πχ τι φρούτα και λαχανικά κάνει να φάει;
Σωστά τα λεει ο Μιχάλης δεν το είχα δει. Το καθρεφτάκι γίνεται σιγα σιγα το "αλλο πουλί" με αποτέλεσμα ψυχολογική αστάθεια για το πουλάκι στο μέλλον. Είναι ότι χειρότερο και καλό είναι να αποφεύγεται.Επίσης κάτι που παρατήρησα.. Θα πρέπει να αφερεθει το καθρεφτάκι δεν του κάνει καθόλου καλό
Αλήθεια; θα το αφαιρέσω αμέσωςΕπίσης κάτι που παρατήρησα.. Θα πρέπει να αφερεθει το καθρεφτάκι δεν του κάνει καθόλου καλό
Κάπου 8 μηνών χοντρικά περνάνε την 1η...Ποτε ειναι η πτερορροια συνηθως;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας