Γενικά Ήρθαν νέα μέλη στην οικογένεια

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Elli
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
@dRain Σε ευχαριστω πολυ 😍 Να σαι καλα!

Ναι εχει πολυ πλακα🤣μαλλον ομως θα παει στους βατραχανθρωπους γιατι της αρεσει πολυ το νερο!
 
Έλλη να σου ζήσουν. Είναι πολύ ωραία πουλάκια.
Αυτό επίσης που θα ήθελα να σου πω είναι ότι λόγω του ότι έχεις πολλά καναρίνια και προφανώς θα διατηρήσεις μια συνέχεια στις αναπαραγωγές σου και στις επόμενες χρονιές, ίσως θα ήταν καλό να καθορίσεις τα ζευγάρια σου ανάλογα με κάποια κριτήρια της αρεσκείας σου, π.χ. χρωματισμοί, κελάηδημα και ακολούθως να κρατήσεις ένα αρχείο με ζεύγη και απογόνους, ώστε το επόμενο έτος να μην μπερδευτεί το πράγμα και ζευγαρώσεις συγγενικά άτομα μεταξύ τους. Θα μπορούσες με άλλα λόγια να κρατήσεις ένα αρχείο xls, στο οποίο θα γράφεις τα ονόματα των γεννητόρων και των παιδιών τους ή θα μπορούσες να αγοράσεις τα βραχιολάκια σιλικόνης που είναι πολύ εύκολα εφαρμόσιμα και δεν ενοχλούν καθόλου το πουλάκι και χρωματικά να βάζεις π.χ. τα κόκκινα στο δεξί πόδι των απογόνων του ενός ζευγαριού, τα κόκκινα στο αριστερό ενός άλλου, τα μπλε σε επόμενου ζευγαριού κλπ. Π.χ.
 

Συνημμένα

@ianos Σε ευχαριστω παρα πολυ 😍 Να σαι καλα!

Οσο για το θεμα των δαχτυλιδιων το σκεφτομαι και εγω, γιατι φετος θα βαλω πιο πολλα ζευγαρια!η σκεψη μου ειναι για ανοιχτου τυπου δαχτυλιδι για να μπορω ευκολα να τα βαλω οταν κλαρωσουν τα καναρινακια!φοβαμαι σε πιο μικρη ηλικια να το κανω γιατι δεν το εχω επιχειρισει ξανα!επισης αυτο που σκεφτομαι γιατι δεν μου πολυαρεσουν τα δαχτυλιδια να βαλω τα δαχτυλιδια στα κλουβια πανω (τι αλλο θα ακουσετε απο μενα🤣)!θελω να παρω κλουβες σαν αυτες κατω στη φωτογραφια και ετσι να τα χωρισω αναλογα το ζευγαρι μεχρι να δωθουν!ειμαι ακομα σε σκεψεις και πιστευω οτι εχω ακομα χρονο ωστε να δω τι θα κανω μεχρι τοτε!


 
η σκεψη μου ειναι για ανοιχτου τυπου δαχτυλιδι για να μπορω ευκολα να τα βαλω οταν κλαρωσουν τα καναρινακια!
Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή απο τα σιλικόνης. Τα βάζεις όποτε θέλεις με "κλειστά τα μάτια". Υπάρχουν σε πάνω απο 15 αποχρώσεις αφαιρούνται πανεύκολα, πλένονται,δεν αποχρωματίζονται,έχουν απεριόριστη διάρκεια και το βασικότερο όλων, ΔΕΝ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ ποτέ τα πόδια.
Υ.Γ Σημειώστε οτι είναι μικρού ύψους και μπορεί κάποιος να βάλει δυό σε ένα πόδι δημιουργόντας μια καινούργια σειρά. Με αυτό τον τρόπο μπορείς εύκολα να σημαδέψεις αδέλφια κατά το ήμισυ.Με τον ίδιο πατέρα, ή με την ίδια μητέρα, διατηρώντας το χρώμα του πατέρα και αλλάζοντας το χαρακτηριστικό χρώμα της μητέρας.
 

Συνημμένα

  • 4wings.webp
    4wings.webp
    12,4 KB · Προβολές: 2
Τελευταία επεξεργασία:
Back
Top