Φροντίδα Ήρθε το καινούριο κλουβί για το ringneck μου

@christina07 Πολυ ωραιο! Την μεζονετα αυτη 😜 θα την ευχαριστηθει και με το παραπανω ασχετα που φοβηθηκε! Λειπει και μια μικρη πισινουλα ομως 😜! και παλι πολυ ομορφο και πολυ καλη επιλογη για να κανει ανετα τις ορειβασιες του και τις τουμπες του!
 
@christina07
Ωραίο κλουβί! Από πού και πόσο το πήρες αν επιτρέπεται(και διαστάσεις περίπου); Θελω να πάρω για την Σίτρους ένα καλό μεγάλο και παίρνω ιδέες.
Μου φαίνονται βολικά τα γωνιακά για περιορισμένους χώρους και το σκεφτόμουν για τέτοιο.
 
@ΜΑΡΙΑαα @fortunatos @ParrotletTwityZeta @Elli Σας ευχαριστώ παρα πολύ! Το είχα μεγάλο άγχος αν θα είναι καλό (πρώτη φορά παραγγέλνω από το Ίντερνετ για τον μικρό) ελπίζω να του αρέσει και να το ευχαριστηθεί!
[automerge]1598443675[/automerge]
@myr Ναι είναι παρα πολύ βολικό! Το κλουβάκι έχει διαστάσεις 94x63x1,60. Το αγόρασα από το Pet House Market στα 160 αλλά από ότι είδα ανέβασαν την τιμή στα 190. Το περίμενα βέβαια σε ασπρο αλλά μου ήρθε σε αυτό το υπέροχο χρωμα. Είχα παραγγείλει το ίδιο από το εξωτερικό (amazon), αλλά αργεί πολύ να επιστρέψει ο συγγενής μας που το παρέλαβε (βρίσκεται ο ίδιος στο εξωτερικό) και θα το πάρει η αδερφή μου για το κοκατιλ της.
 
Καλορίζικο! Βάλτο κοντά του να το βλέπει και σε καναδυό μέρες μετακίνησε το ακριβώς δίπλα σε αυτό που έχει για να το συνηθίζει σιγά σιγά. Ξεκίνα μετά να βάζεις μέσα πράγματα που ξέρει ή που τρελαίνεται να τρώει (π.χ. ξηρούς καρπούς) κι άφηνε την πόρτα ανοιχτή να μπαινοβγαίνει αν θέλει. Ίσως ανέβει πάνω του και κάνει την αρχή μόνος του.
 
@Φοίβος Ευχαριστούμε! Ναι φυσικά αυτό θα κάνω.Ακόμη το έχω έξω, ήθελα να σας ρωτησω όλους πριν το βάλω μέσα, χρειάζεται να το καθαρίσω με κάτι; Συνήθως το κλουβι το καθαρίζω με νεράκι, αλλά αυτό είναι καινούριο.
 
@christina07 Για μενα δεν εχει σημασια δηλαδη οτιδηποτε καινουργιο και να παρω το πλενω κανω μια ωραια σαπουναδα και μετα ξεβγαλμα! Και ειναι κομπλε! Δεν ξερεις ποτε τι εννοω με αυτο:σκονη εκει που το ειχαν, ποσο καιρο το ειχαν,μεταφορα του κλουβιου στο σπιτι χιλια δυο οποτε καλυτερα ενα πλυσιματακι! 😁
 
Τελευταία επεξεργασία:
Back
Top