Και από που το προμηθεύτηκε ο φίλος σου; Αν δεν επιτρέπεται εδώ να κάνουμε διαφήμιση, στείλε πμ..
δεν ξερω θα τον ρωτησω αυριο... Και θα σου πω
Και από που το προμηθεύτηκε ο φίλος σου; Αν δεν επιτρέπεται εδώ να κάνουμε διαφήμιση, στείλε πμ..
Jamie την ξερεις την εταιρια; την εχεις δοκιμασει; (οχι εσει χε χε χε).
ωχ λες να μην επιτρεπετε να γραψω το ονομα τις εταιριας;
δεν εχω διαβασει τους κανονες...
αν εχω κανει αυτο το λαθος sorry διαγραψτε το παραπανω θεμα...
Ναι, να χρησιμοποιήσω το ίδιο προϊόν για cockatiels μου και μου sun conure. Ωστόσο, η χρήση του "φυσικού" ποικιλία που δεν έχει χρώματα.
Θα είναι ένα καλό προϊόν. Πολλοί άνθρωποι εδώ στην Αμερική χρησιμοποιούμε για τους παπαγάλοι.
Ένα θέμα είναι ότι αν το πουλί τρώει τα δισκία, η βαφή στα τρόφιμα θα αλλάξει το χρώμα των πτηνών feces. Επομένως, μην ανησυχήσετε αν δείτε περίεργα χρώματα για το κλουβί χαρτί.
Από τη στιγμή που δεν είσαι ο ιδιοκτήτης της Zupreem ή δεν έχεις οικονομικές συναλλαγές μαζί της, τότε επιτρέπεται. :)ωχ λες να μην επιτρεπετε να γραψω το ονομα τις εταιριας;
δεν εχω διαβασει τους κανονες...
αν εχω κανει αυτο το λαθος sorry διαγραψτε το παραπανω θεμα...
Σοβαρά; Τι γεύση έχουν; Πες μας τη γνώμη σου - μάρκα! Κλπ.... Το άρωμα τους είναι τόσο ωραίο ώστε δοκίμασα και εγώ ένα...
Από τη στιγμή που δεν είσαι ο ιδιοκτήτης της Zupreem ή δεν έχεις οικονομικές συναλλαγές μαζί της, τότε επιτρέπεται. :)
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας