Ααα ώστε διάλεξες γαμπρό; Είμαστε σίγουρη ότι η δικιά σου είναι νύφη και όχι γαμπρός;όταν με το καλό, κατά την νέα περίοδο, δουν το φως της μέρας οι νεοσσοί τους,όπως στο είχα πει άλλωστε το ένα θα έρθει στην παρέα σου.. Και δεν το συζητώ!:)
Ααα ώστε διάλεξες γαμπρό; Είμαστε σίγουρη ότι η δικιά σου είναι νύφη και όχι γαμπρός;όταν με το καλό, κατά την νέα περίοδο, δουν το φως της μέρας οι νεοσσοί τους,όπως στο είχα πει άλλωστε το ένα θα έρθει στην παρέα σου.. Και δεν το συζητώ!:)
99,99% είναι κοριτσάρα σαν τα κρύα τα νερά!:DΑαα ώστε διάλεξες γαμπρό; Είμαστε σίγουρη ότι η δικιά σου είναι νύφη και όχι γαμπρός;
Είναι ναι! Όχι να το παινευτώ αλλά είναι! Γι αυτό λέω συνέχεια η φύση ξέρει τι κάνει! Να την σεβόμαστε!Σαν μικρα αριστουργηματα είναι ολα τους ζωή να εχουν!
Σ ευχαριστώ πολύ πολύ! Εεε από ζήλο άλλο τίποτα! Έχουμε και με το παραπάνω! Κι εσύ Τζωρτζίνα μου με καναρινάκια ξεκίνησες;Μου θυμίζεις τον εαυτό μου οταν ξεκινησα πριν 20 χρόνια. Μου ξύπνησες ευχάριστες αναμνήσεις.. Να είσαι καλά και να τα χαίρεσαι όλα!
Ναι είναι! Σ ευχαριστώ πολύ Λευτέρη μου! Και από κοντά είναι ακόμα πιο όμορφος! Έχουμε για όλα τα γούστα! Παράπονο δεν έχω!Cofee υπέροχος
πλουραλισμός Αλίκη μου πλουραλισμός.. Έτσι είναι, εντάξαμε σε κατηγορίες τους ανθρώπους, τουλάχιστον στα ζωάκια ας τα επιτρέπουμε να συνθέτουν τα δικά τους χρώματα, ας σεβόμαστε τις προτιμήσεις τους όσο είναι αυτό εφικτό. Έτσι μας εκπλήσσουν ευχάριστα.Είναι ναι! Όχι να το παινευτώ αλλά είναι! Γι αυτό λέω συνέχεια η φύση ξέρει τι κάνει! Να την σεβόμαστε!
Σ ευχαριστώ πολύ πολύ! Εεε από ζήλο άλλο τίποτα! Έχουμε και με το παραπάνω! Κι εσύ Τζωρτζίνα μου με καναρινάκια ξεκίνησες;
Ναι είναι! Σ ευχαριστώ πολύ Λευτέρη μου! Και από κοντά είναι ακόμα πιο όμορφος! Έχουμε για όλα τα γούστα! Παράπονο δεν έχω!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας