Φροντίδα Όταν πάω να ταΐσω το κοκατίλ μου με κρέμα δεν την τρώει

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης nikos99
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Άλλοι μια ερώτηση επηδει λοιπό 9 ώρες από το σπίτι και δν θέλω να το έχω μόνο του το αφήνω μέσα στο σαλόνι που είναι μαζί με κουζίνα και δν είναι καλός π χορός γιατί καπνίζουν μέσα και μαγειρεύουν ..να το βάλω στο δωμάτιο μου αλλά θα είναι μόνο του 9 ώρες @KONSTANTINOS MICHAIL
 
Νίκο, η κουζίνα, το σαλόνι των καπνιστών, και το υπνοδωμάτιο δεν είναι οι κατάλληλοι χώροι για την διαβίωσή του.
Θα πρέπει να βρεθεί ένας χώρος όπου θα κοιμάται ήσυχα τα βράδια, και να είναι καθαρός και απαλλαγμένος από τον καπνό των τσιγάρων, και τις αναθυμιάσεις της κουζίνας.
Διάβασε το παρακάτω άρθρο για την σωστή τοποθέτηση του κλουβιού στο σπίτι.
 
@nikos99
Καλημερα. προφανως και οτι εχουν αναφερει τα παιδια ειναι σωστα.Θα ηθελα να προσθεσω και εγω το παρακατω
Δες την περιπτωση σαν να ηταν ενα μωρο στο σπιτι.
Σαφως και δεν θα το συζητουσε κανεις να επιτρεπεται να καπνιζουν κοντα του και βεβαια θα επρεπε να εχει τα σχετικα παιχνιδια για την ηλικια του και να ασχολειται καποιος μαζι του.
Αρχικα για τα παιχνιδια εχουν σημασια για την εγκεφαλικη αναπτυξη του μωρου και την αναπτυξη του ελεγχου των ακρων του και λοιπων λειτουργιων που θα το οδηγησουν αργοτερα στην ανεξαρτητοποιηση σαν οργανισμο εξισου σημαντικο ειναι και για τους παπαγαλους εν προκειμενω το να εχουν προσβαση σε σωστα παιχνιδια. Εγκεφαλικη αναπτυξη αλλα και κοινωνικοποιηση οπως και εκτονωση της ενεργειας του και της φυσικης περιεργειας που εχουν

το καπνισμα και τα λοιπα κοντα τους καταλαβαινεις οτι θα κανει ζημια

Τωρα ως προς το ωραριο σου που εισαι καθημερινα 9 ωρες εκτος ειτε λογω σχολειου ειτε λογω εργασιας το διαχειριζεσαι με τις ωρες που θα πρεπει να του αφιερωνεις με την επιστροφη σου.

Δυστυχως ολοι μας παρορμητικα εχουμε παρει αποφαση για κατι και μετα βλεπουμε οτι δεν υπαρχει χρονος γνωσεις ή και χρηματα για να υποστηριξουμε την αγορα. Αν μιλαμε για pet ειναι ακομα πιο περιεργη η κατασταση.
Ειχες μελετησει τις αναγκες , τον χρονο που απαιτειται , τις συνθηκες χωρου κλουβιου κλπ ?
Θελω να πω ηξερες τι θα πρεπει να διαχειριστεις?

Εχεις πλεον ενα πλασμα πολυ νεαρο υπο την ευθυνη σου και αν πανε ολα καλα θα το εχεις για αρκετα χρονια αρα και σε πολλες απο τις επομενες φασεις της ζωης σου.
 
@φιλομαθης το παπαγαλάκι δν μένει μόνο του όταν λείπω για δουλειά είναι η γονείς μου σπίτι μαζί του
[automerge]1706286944[/automerge]
@KONSTANTINOS MICHAIL γιατί όχι τα χρωματιστά σκοινια ;
 
Τελευταία επεξεργασία:
@KONSTANTINOS MICHAIL γιατί όχι τα χρωματιστά σκοινια ;
Είναι τεχνητά, χρωματισμένα με χημικά. Όταν το πουλί τα δαγκώνει ξεφτίζουν και μικρές ίνες εισέρχονται στο πεπτικό του και φωλιάζουν εκεί. Όταν το σκοινί είναι φυσικό, αποβάλλεται κανονικά χωρίς να δημιουργεί προβλήματα. Δες αυτό για να σου λυθούν μερικές απορίες:
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
 
  • Χρήσιμο
Αντιδράσεις: kika
Back
Top