Γενικά ΑΝΙΜΑ - Θα ήθελα να ζητήσω τη βοήθεια σας

Πόλη
Περιστέρι
Καλημερα σε ολους,
ειμαι εθελοντρια στο κεντρο προστασιας & περιθαλψης αγριας ζωης "ΑΝΙΜΑ". Το κεντρο λειτουργει με εθελοντες καθως και την οικονομικη υποστηριξη ευαισθητοποιημενων συμπολιτων μας. Μετα τις τελευταιες φωτιες τα ζωα στο κεντρο εχουν αυξηθει πολυ καθως και τα εξοδα.
Θα ηθελα λοιπον να ζητησω τη βοηθεια, οσον εχουν τη διαθεση, ειτε για εθελοντικη εργασια ειτε για οικονομικη υποστηριξη.
Το site του κεντρου ειναι ANIMA - Αρχική
Ευχαριστω πολυ,
Κωνσταντινα Μακρη

• Like
Αντιδράσεις: Sissy
Κωνσταντίνα, τι μπορούμε να κάνουμε ως εθελοντές;
Έχω ξαναδεί την ιστοσελίδα και με ενδιέφερε, αλλά θα μου άρεσε να έχω μερικές πληροφορίες παραπάνω. Είσαι ευκαιρία τώρα που σε βρήκα! 😛

Στο κεντρο χρειαζονται ατομα για ταισμα των ζωων- την καθαριοτητα τους-
γραμματειακη υποστηριξη(απαντηση στο τηλεφωνο:πληροφοριες για ζωα - για παραλαβες... Κ.λ. Π.)- παραλαβες ζωων στο κεντρο ή απο περιοχες αττικης -
συμμετοχη σε εκδηλωσεις - απελευθερωσεις κ. Α.

Τι είναι η συμμετοχή σε εκδηλώσεις; Τι είδους εκδηλώσεις; (κάτι σε πάρτυ μου ακούγεται 😛 )

Γίνονται όλα στην Καλλιθέα ή υπάρχει και αλλού κτίριο;
Για τι μέρες και ώρες μιλάμε;

Oχι σε παρτυ βρε :)
Eκθεσεις και διαφορα αλλα που μπορεις να βρεις μεσα στο Site.
Τις ωρες και τις μερες μπορεις να τις συννενοηθεις με την υπευθυνη αναλογα ποτε σε βολευει εσενα και ποτε σε χρειαζομαστε κι εμεις.
Στην Καλλιθεα ειναι το κεντρο και υπαρχει κι ενας χωρος στο Αττικο παρκο.
Μακαρι να μπορεσεις να ερθεις! Χρειαζομαστε βοηθεια και θα ενθουσιαστεις με τα ζωα που θα δεις!

Ενδιαφέρον ακούγεται.
Εγώ και ο σύζυγός μου θέλουμε να δοκιμάσουμε να βοηθήσουμε.
Θέλεις να συναντηθούμε ένα απόγευμα μέσα στην επόμενη εβδομάδα;
(θα φύγουμε για το ΣΚ)

Ελατε απο την ΑΝΙΜΑ οποτε μπορειτε! Ειναι σχεδον παντα καποιοσ εκει απο το πρωι εως ~8:30 το βραδυ. Εγω παω καθε Δευτερα και Παρακευη απογευμα, κι αν χρειαστει και αλλες μερες κατοπιν συννενοησης.

Δεν χρειαζεται να ερθετε σονι και καλα για βοηθεια.
Μπορειτε να ρθειτε για να δειτε τι κανουμε και αν σας ενδιαφερει να λαβετε μερος!

Έχουμε ξαναπεράσει από κει κι έχουμε φέρει ήδη τρία πουλιά (ένα σταχτάρι, ένα περιστέρι κι ένα γλάρο).
Θα προσπαθήσουμε για Δευτέρα απόγευμα, να σε γνωρίσω κι από κοντά!

Back