Γενικά Αγγελίες απάτης

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης takis1964
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Επειδη παρακολουθω το car γενικα λογω του οτι ψαχνω για αυτοκινητο, εμενα μου μοιαζει σαν τις υπολοιπες troll αγγελιες που κατα καιρο συναντω.
Δε νομιζω οτι προκειται περι απατης αλλα δεν ορκιζομαι κιολας 😛

Δοκιμασε κανεις να παρει;

κλασικό αμερικανικό budgie
Για την ακρίβεια είναι είδος με καταγωγή από την Αυστραλία. Κάνοντας ένα παραλληλισμό με κάποιο ελληνικό είδος πτηνού, πρόκειται για ένα σπουργίτι της Αυστραλίας το οποίο εδώ και χρόνια πωλείται στην Ελλάδα από 5 έως 15 €.

Για την ακρίβεια είναι είδος με καταγωγή από την Αυστραλία. Κάνοντας ένα παραλληλισμό με κάποιο ελληνικό είδος πτηνού, πρόκειται για ένα σπουργίτι της Αυστραλίας το οποίο εδώ και χρόνια πωλείται στην Ελλάδα από 5 έως 15 €.
Είναι όντως απο την Αυστραλία, αλλά λέγονται αμερικάνικα και αγγλικά πλέον 🙂

Το συγκεκριμένο είναι αρχέγονο. :)
Θα με τρελάνετε σήμερα!😱
Την μετάλλαξη λένε εγγλέζικη. Είναι τόσο απάτη το θέμα που μας έχεις μπερδέψει όλους;
Ρε μήπως είναι Βραζιλιάνικος;

Την μετάλλαξη λένε εγγλέζικη. Είναι τόσο απάτη το θέμα που μας έχεις μπερδέψει όλους;
Αυτό συζητάμε, αυτό είναι το εντυπωσιακό στοιχείο κατά την άποψή μου και για αυτό και παρενέβην. :)

Προσωπικά δεν βλέπω κανένα μπέρδεμα.
Αυτό το μπατζι το λένε American parakeet /budgie/budgerigar -γιατί έτσι 😛 - .
Ουσιαστικά είναι από την Αυστραλία γιατί από εκεί προέρχονται, αλλά τα λένε όπως έγραψα παραπάνω .
Το ίδιο είναι δηλαδή !
Τα εγγλέζικα / show από την άλλη είναι μετάλλαξη που την έφτιαξε ο άνθρωπος και προέρχονται από τα κλασικά μπατζι αλλά είναι πιο ήρεμα, ίσως λίγο καλύτεροι ομιλητές, πιο ήρεμα σε χαρακτήρα και με μικρότερο προσδόκιμο ζωής.
Το συγκεκριμένο παπαγαλάκι σε αυτό τη φωτό είναι ένα κλασικό παπαγαλάκι.
Nothing more nothing less :)

Όσον αφορά τη συζήτηση μας και για να μην μπερδεύονται οι αναγνώστες, αυτό της αγγελίας είναι εγγλέζικο, είναι αμερικανικό ή είναι Australian budgie;

Με βάση το προηγούμενο μήνυμά σου, αυτό που αποκαλούν ορισμένοι σήμερα αμερικάνικο, έχει κάποια, οποιαδήποτε διαφορά είτε στα χαρακτηριστικά είτε στην τιμή από το Australian budgie ή πρόκειται για ακριβώς το ίδιο είδος με παραποιημένη ονομασία που αφορά κυρίως την αμερικανική αγορά;

Όσον αφορά τη συζήτηση μας και για να μην μπερδεύονται οι αναγνώστες, αυτό της αγγελίας είναι εγγλέζικο, είναι αμερικανικό ή είναι Australian budgie;

Με βάση το προηγούμενο μήνυμά σου, αυτό που αποκαλούν ορισμένοι σήμερα αμερικάνικο, έχει κάποια, οποιαδήποτε διαφορά είτε στα χαρακτηριστικά είτε στην τιμή από το Australian budgie ή πρόκειται για ακριβώς το ίδιο είδος με παραποιημένη ονομασία που αφορά κυρίως την αμερικανική αγορά;
Ακριβώς Σταύρο μου, το American budgie είναι αυτό από την Αυστραλία απλά με άλλη ονομασία!
Δεν έχω ψάξει όμως γιατί τα ονομάζουν έτσι :)

Δηλαδη εσεις αυτο το πουλι το λετε κλασικο; Με την εννοια του φαινοτυπικα αρχεγονου;
Για εμενα μην ειναι και κοβαλτιου μου φαινεται.
Βρε σταματα να ανάβεις φωτιές 😛
Κλασικό είναι!

Βρε σταματα να ανάβεις φωτιές 😛
Κλασικό είναι!
Παιδια δεν μπορει να ειναι κλασικο ή αρχεγονο ενα μπαντζυ που δεν ειναι πρασινο.
Το συγκεκριμενο ειναι τοσο σκουρο που δεν μπορει να ειναι μπλε, μοιαζει δηλαδη με κοβαλτιο. Και σωματικα αγγλοσαξωνικο.
Νομιζω οτι δεν τρολαρω.

Παιδια δεν μπορει να ειναι κλασικο ή αρχεγονο ενα μπαντζυ που δεν ειναι πρασινο.
Το συγκεκριμενο ειναι τοσο σκουρο που δεν μπορει να ειναι μπλε, μοιαζει δηλαδη με κοβαλτιο. Και σωματικα αγγλοσαξωνικο.
Νομιζω οτι δεν τρολαρω.
Κλασικά δεν εννοούμε μόνο τα αρχέγονα. Εννοούμε όλες τις μεταλλάξεις που βρίσκεις στα pet shop κλπ.
Όλα είναι parakeet .
Το συγκεκριμένο δεν είναι εγγλέζικο.
Αν ήταν τότε θα ήταν υπερβολικά λάθος εκτροφή :)
Το χρωμα αυτό είναι ένα συνηθισμένο χρωμα στα μπατζι.
Μέχρι και στην φύση έχει βρεθεί μπλε.
Επίσης μην κολλάμε σε λεπτομέρειες.
Τα μπατζι πλέον βγαίνουν σε άπειρα χρώματα και σχέδια.
Η τιμή είναι απάτη.
Εδώ δεν ψάχνουμε να δούμε αν είναι αρχέγονο η όχι, γιατί εκεί θα σου πω οτι δεν είναι. Είναι κλασικό παπαγαλάκι που βρίσκεις παντού :)

Στη φυση εχει βρεθει και παγωνι blackshoulder και μεχρι και ο Δαρβινος το θεωρουσε ξεχωριστο ειδος, απο λαθος, γιατι ειναι μεταλλαξη.
Κριμα παντως που δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε.

Βρε, μπερδευτηκατε...

Μεταμφιεσμενο Ζακο ειναι το πουλακι σε 'Μπατζακι'. Σιγουρα τα λογια που θα λεει και θα τα ακουσει - αν καποιος το αγορασει - θα ειναι 'Δεν ηξερες, δεν ρωταγες;' , 'Κοροιδο; Τη πατησες!', 'Σσσσ, ειμαι undercover σε μυστικη αποστολη...'

Σοβαρα τωρα. Απαραδεκτο - δεν χρειαζεται να πω κατι αλλο.

Επισης, επειδη ασχολουμαι με υπολογιστες - retro, παλιους δλδ - εκει υπαρχει μεγαλυτερο γελιο και κραξιμο. Ζητανε κατι διχιλιαρα καποιοι 'εξυπνοι' για κατι που στο eBay to βρισκεις με 200 - 300 ευρω.

Δυστυχως υπαρχουν κι αυτα.

Back