Η Κούκυ είναι ακόμη ελεύθερηο πιπικος θελει γυναικα για αγκαλιτσα
και ο πιπικος την περιμενει με ανοιχτες αγκαλιεςΗ Κούκυ είναι ακόμη ελεύθερη. Να σου ζήσει ο κούκλος σου!
Γυναίκα υπάρχει...μια και δε βρισκει γυναικα...
Λες; Η δικια μου ειναι πολύ ημερη. Την εχω απο μωρό την ταιζα με συριγγα.δε πιστευω βρε μαιρη... Ειδικα αμα ειναι πουλια ταισμενα στο χερι που δεν εχουν γνωρισει αλλα..χλωμο το βρισκω..
η στελα που ειχα πριν που ηταν αγρια αμα εβλεπε το ειδωλο της σε καθρεπτη
νομιζες πως εκανε σεξ, δεν αφηνε κανενα να την πλησιασει και τριβοταν συνεχεια στη φιγουρα της(εχω ενα μεγαλο καθρετη στο χωλ του σπιτιου μου) το ιδιο εκανε αμα εβαζα στο pc κανα βιντεο και εβλεπε αλλο πουλι
σε αντιθεση με τον πιπικο.. Που δεν χαμπαριαζει με τιποτα
Αγγελε νομίζω ότι έχεις δίκιο. Αν γινόταν κάτι τετοιο θα επρεπε για αρκετό καιρό ή ο Πιπικος να ερθει στο σπιτι της Κούκυ ή το αντίθετο. Και εκεί νομίζω είναι το πρόβλημα. Ούτε η Κούκυ φεύγει απο το πατρικό της ούτε ο Πιπικος απο το δικό του.περα απο τη πλακα... Μπορουν δυο ζακο να ζευγαρωσουν με μερικες επισκεψεις στο σπιτι ενος αλλου;δεν πρεπει να δεθουν σαν ζευγαρι;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας