Γενικά Αγοράκι ή κοριτσάκι το νέο μας μπάτζι;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης BLUEY
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

BLUEY

PB New Member
Πόλη
Άρτα
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Καινούργιο μέλος στην οικογένεια!!!! Είναι 2 μηνών περίπου, αλλά δεν είμαστε σίγουροι για το φύλο.... όποιος μπορεί ας βοηθήσει!!!!
Ευχαριστώ!!!20241224_113239.webp

• Like
Αντιδράσεις: MARY58
@BLUEY βγάλε μία καθαρή φωτογραφία σε φυσικό φως. Κ σε εμένα κοριτσάκι φαίνεται.
Δες αυτό
Πάρε του ένα κλουβί αντάξιο του κουκλιού σου. Το στρογγυλό κλουβί δεν είναι κατάλληλο. Μια 60ρα ή 90ρα ζευγαρωστρα θα είναι μια χαρά. Δεν είναι ακριβές κ έχουν αποσπώμενη σχάρα κ συρτάρι για ευκολία στο καθαρισμό.
Το πιο σημαντικό είναι να κρατήσεις καραντίνα το νέο πουλάκι.
Να το χαίρεσαι!

@MARY58 Χρόνια πολλά! Ευχαριστώ πολύ! Προσωρινά το έχουμε σε αυτό το κλουβί, μέχρι να τελειώσει η καραντίνα και να το βάλουμε στο μεγάλο κλουβι μαζί με τη Bluey.

Καλησπέρα και να το χαίρεστε! Νομίζω πως είναι κοριτσάκι 😁 το κλουβί εναι στρογγυλό?
Καλημέρα! Χρόνια πολλά! Ευχαριστούμε. Μόλις τελειώσει η καραντίνα θα μπει στο μεγάλο κλουβι, μαζί με τη Bluey

@BLUEY τώρα μου φαίνεται αρσενικό το μικρούλι, λόγω της διχρωμιας στο χαλινό. Θα σου πουν πιο σίγουρα οι παπαγάλογονείς.

• Like
Αντιδράσεις: BLUEY
Δε ξέρω αν έχει να κάνει με το φυλο, αλλά το πήραμε χθες, ( μας είπε ο εκτροφεας ότι είναι πολύ ηρεμο- η bluey είναι από petshop, οπότε ακόμα έχουμε ελάχιστη επαφή σωματικη) και είναι υπερδραστηριο!!!! Όλη την ώρα σκαρφαλώνει, κανει κωλοτουμπες και ακροβατικα, όπου βάλουμε το χέρι μας έρχεται κατευθείαν, συνέχεια μας δαγκώνει!!! Γενικά είναι πολύ δραστηριο!!!!

Δε ξέρω αν έχει να κάνει με το φυλο, αλλά το πήραμε χθες, ( μας είπε ο εκτροφεας ότι είναι πολύ ηρεμο- η bluey είναι από petshop, οπότε ακόμα έχουμε ελάχιστη επαφή σωματικη) και είναι υπερδραστηριο!!!! Όλη την ώρα σκαρφαλώνει, κανει κωλοτουμπες και ακροβατικα, όπου βάλουμε το χέρι μας έρχεται κατευθείαν, συνέχεια μας δαγκώνει!!! Γενικά είναι πολύ δραστηριο!!!!
Καλως την δεχτήκατε! Εμένα μου μοιάζει με κορίτσι. Βλέπω ξεκάθαρα τους άσπρους κύκλους γύρο από τα ρουθουνακια της αν και σε αυτην την ηλικια ειναι δυσκολο να πεις με σιγουρια αν ειναι αρσενικο ή θηλυκό. Είναι πολύ μωρό το πουλάκι σας για αυτό είναι τόσο ζωηρο, θέλει να παίζει. Θυμάμαι όταν πήρα τον Δημήτρη το Μπάτζι μας, κρεμόταν απ την γωνία του κλουβιού ανάποδα από την οροφή και κουνιόταν πέρα δώθε και δεν κοιμόταν καθολου μεσα στη μερα.

Back