Γενικά Αγορά κακατούα θεσσαλονίκη

thodoris

Banned
Εγγραφή
13 Ιουν 2009
Μηνύματα
12
Πόλη
Θεσσαλονίκη
θέλο να πάρο ένα παπαγάλο κακατούα μορό. Ξέρει κανείς από Θεσσαλονίκη να μου πεί που μπορώ να βρώ;
 
Αν μου επιτρεπεις να ρωτήσω, για ποιό λογο θέλεις ένα μωρό κακατουα; Εχεις προηγούμενη εμπειρία σε παπαγάλους; Γνωρίζεις τι κινδύνους συνεπάγεται αυτό; Εχεις αντιληφθεί το μεγεθος της ευθύνης που θα αναλάβεις;:)
 
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
να πας σε καποιον εκτροφεα... Οχι απο πετ ενα τετοιο πουλι...
δεν μιλαμε για ενα μπατζυ αλλα για ενα μεγαααλο και απετιτικο παπαγαλο που συν των αλλων κοστιζει... Οποτε ξοδεψε κατι παραπανω και κανε σωστα την αγορα με το να πας σε καποιον εκτροφεα!
 
δεν έχω εμπειρία από κακατούα θέλω να το μεγαλώσο εγώ. αλλά θα ήθελα να μου έλεγες τι κινδύνους θα αντιμετωπίσω. μίπως θα είτανε καλό να απογαλακτιστεί και μετά να το πάρω;
 
Θοδωρη διαβασε μερικα θεματα που αφορουν τους κακατουα https://community.petbirds.gr/threads/Αγορά-παπαγάλου-Ναι-ή-όχι.2676/

https://community.petbirds.gr/threads/Ποιο-είναι-το-λιγότερο-θορυβώδες-cockatoo.13748/


https://community.petbirds.gr/threads/major-mitchells-cockatoo-lophochroa-leadbeateri.6825/

https://community.petbirds.gr/threads/Χρήσιμο-και-προπάντων-παραστατικό-βιντεάκι.10449/

Υπάρχουν πολλά πόστ σχετικά με τους παπαγαλους αυτου του ειδους. Ψαξτο λιγο μέσω της αναζήτησης και αν επιμένεις στην επιλογή σου, εύχομαι να σου πανε ολα καλα!
 
καλημερα σε ολους φιλε το κοκατουα οπως θα δεις στα λινκ της Georgina ειναι θωρηβοδη άλλα οχι παντα μεγαλωνουν πολυ πιο γρηγορα απο τα ζακο απο τι μιλησα με ενα εκτροφεα εδω πανω γιατι με ειχε ρωτησει ενα αλλο μελος τι τιμες εχει εδω βουλγαρια. η τιμη του μωρου ερχετε στα 1300 ευρο και παιζει αναλογα με την διαθεσιμοτητα και το ειδος δηλαδη αν ειναι αλμπα ή γκοφι ειναι πιο φτηνο απο το κοκατουα με το κιτρινο λοφιο. ελλαδα δεν ξερω τιμες ρωτα καπιον εκτροφεα σττο φορουμ εχει αρκετους. ενα μωρο το οποιο ειναι ακομη με κρεμα εχει μεγαλη θνησιμοτητα απο λαθος ταισμα και απο το ανοσοποιητικο του συστημα που ακομη δεν ειναι σταθεροποιημενο. απο οτι μου ειπε ο ανθρωπος και απο οτι ξερω ιδανικο ειναι να δεινονται μετα τον απογαλακτισμο τους δηλαδη στι 90-130 ημερες για τα ζακο στα κοκατουα μεγαλωνουν πολυ πιο γρηγορα καιμπορει να απογαλακτισουν πιο γρηγορα μπορει στους 2,5 μηνες να ειναι οκ. το αρνητικο ειναι οτι ειναι θωρηβωδεις παπαγαλοι αν αρχισουν... αλλα το αφοπλιστικο τους και μεγαλο προτεριμα ειναι τα παιχνιδια τα οποια κανουν χαιδευονται σαν γατακια. ευαισθητη ψυχολογια = απαιτητικο πουλι διαβασε πρωτα καλα τα λινκ ρωτα αλλα μελη με κοκατουα να σου πουν εμπειριες δες απο κοντα ενα να δεις γιατι μεγεθος παπαγαλου μιλαμε. επισης θα πρεπει να υπολογισεις και τα εξοδα του (τροφη κτηνιατρο κλουβι ακι ολα τα παρελκομενα αα και βασικοτερο απο ολα παιχνιδια). Δια ωασε καποιο ξενογλωσσο σιτε για κοκατουα. αν μπορουμε να βοηθησουμε να εισαι σιγουρος οτι ολοι εδω μεσα θα το κανουμε!
 
Back
Top