Γενικά Αγόρασα ενα ζακο 7 μηνων και με φοβαται

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης asester
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
τον γιατρο τι τον θες; Για το ξυσιμο που λες;
γιατι μπορει να μην ειναι τιποτα απλα ναπεριποιειται τα φτερα του, απολυτος φυσιολογικο να το κανει πολλες ωρες τη μερα.
καμια φοτο θα μας δειξεις;

birdtricksstore.com/PowerPause

το ειπα και σε καποιον αλλο πριν να το δοκιμασει, αυτος στο βιντεο εχει το ιδιο προβλημα με εσενα, δες το εφαρμοσε το αν σου κανει και πες μου αν σε βοηθησε

Καλημέρα, φίλε μου.
Δεν θέλω να σε τρομάξω με αυτά που θα σου γράψω, αλλά σήμερα το πρωί έχασα τον Πέτρο μου, ένα παπαγάλο ζακό 5 μηνών από την απερισκεψία μου.
Τον πήρα από πετ-σοπ, χωρίς να εξετάσω αν είναι υγιής. Από την αρχή είχε πρόβλημα με το φαγητό και ο γιατρός διέγνωσε διάταση του αδενώδους προστομάχου και ασπεργίλωση.
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Ας μην ξαναπάρει κανένας μας παπαγάλο, χωρίς να του κάνει όλες τις εξετάσεις προηγουμένως και κρατώντας το πουλί στο μαγαζί σε καραντίνα για τουλάχιστον δέκα ημέρες.

Αφού κάθεται ακίνητος και δεν παίζει και δεν τρώει, βρες πτηνίατρο άμεσα. Το πλεονέκτημα σε σένα είναι πως ο παπαγάλος σου είναι αρκετά μεγάλος και το ποσοστό θνησιμότητας είναι μειωμένο σε σχέση με αυτό των μικρότερων πουλιών. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο.
Η αγάπη που θα σου δώσει αυτό το πουλί θα σε συγκινεί.
Καλημέρα φίλε μου.
Και να προσέχεις

☹Λυπαμαι πολυ για τον φιλο σου!
Η περιπτωση σου ας γινει παραδειγμα κι' ας ειναι η τελευταια☹
Γραψε μας το ονομα του γιατρου που πηγες.
https://community.petbirds.gr/threads/Πτηνίατροι-Ειδικευμένοι-στα-Πτηνά-Κτηνίατροι.1091/

Ο γιατρός του έκανε ό,τι μπορούσε. Από εξετάσεις αίματος, ακτινογραφίες, τα πάντα. Μπορεί το πουλάκι να πέθανε, αλλά σε όλους σας συνιστώ τον γιατρό μου, και σ' εκείνον θα ξαναπάω, μόλις ξαναπάρω ζακό. Είναι παθιασμένος με τη δουλειά του, πολύ φιλόζωος, εξαιρετικά λεπτολόγος και αφιλοχρήματος. Σχεδόν δεν μου έπαιρνε επίσκεψη όταν πήγαινα τον Πέτρο, γιατί πηγαίναμε πολύ συχνά.
Τον ευχαριστώ για όλα όσα έκανε για τον Πέτρο μου εδώ και τρεις μήνες. Τα στοιχεία του είναι:

Αχιλλέας Ακριβός
Π. Τσαλδάρη 12 & Θίσβης 1
τηλ. 2105720761 & 697 7558945

Τον ευχαριστώ για όλα όσα έκανε για τον Πέτρο μου εδώ και τρεις μήνες. Τα στοιχεία του είναι:

Αχιλλέας Ακριβός
Π. Τσαλδάρη 12 & Θίσβης 1
τηλ. 2105720761 & 697 7558945

Ειναι και ο δικος μου γιατρος!

Φιλε Strumfi λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου☹ Εύχομαι να βρείς σύντομα ενα άλλο φιλαράκι να του δώσεις την αγάπη σου!

Μπράβο και στον γιατρό για την αξιέπαινη προσπάθειά του! Τελικά υπάρχουν και καλοί επιστήμονες με αγάπη προς το επάγγελμά τους και πρέπει να επιβραβεύονται!

Αν ξύνεται ο παπαγάλος μπορεί να έχει ψύλλους. Πες το σε ένα pet shop και θα σου δώσουν ιδικό φάρμακο να τον ψεκάσεις.

μην φοβάσαι.. Ασχολήσου μαζί του και όλα θα πάνε καλά ! Είμαι σίγουρος.

Για σας!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
Μόλις αγόρασα ενα ζακο 7 μηνων
Στο μαγαζι ηταν ηρεμος. Καθησε στο χερι μου.
Τωρα 2 μέρες στο σπιτι παρολο που του μιλαω και ασχολοθμαι πολυ μαζί του με φοβαται. Μάλιστα μου εδωσε κ μια δυνατή δαγκωματια.
Τον πληρωσα 1500 ευρω σαν ήρεμο τάχα.
Τι να κανω;
Να εχη ενα κλουβι σχετικα ανετο!80Χ80 τουλαχιστων, οσο μεγαλυτερο τοσο καλητερο. Να του κανης Παρεα! Να καθαριζης το κλουβιτου καθεμερα! Νασε κοντατου! Να του μηλας ηρεμα! Να των βγαζης εξω απο το κλουβι καθεμερα! Αλλα αμα πηγενη στο ταβανι στα φωτιστικα-καλωδια να των κατεβαζης ηρεμα πανω στο χερισου! Αμα τα κανης αυτα και εχης υπομονη θα τα πας καλα! Οσες ωρες ποιο πολυ εισαι κοντατου η στο χερισου η κοντασου αλλα εξω απο το κλουβι! Τοσο το καλυτερο! Καλη τυχη! ΚΓ.:)

όλα θα φτιάχνουν σιγά σιγά.. Μην περιμένεις από τις πρώτες μέρες να τα κάνει όλα..υπομονή και δεν θα ξεκολλάς από αυτόν !

Back