Υπάρχει διαφορά και φαίνεται στην τιμή. Ολες οι εταιρείες βάζουν "μπισκοτάκια" στα φθηνότερα μείγματα που διαθέτουν στην αγορά. Κάτι ξέρουν που δεν ξέρουμε εμείς αλλά υποψιαζόμαστε. Επειδή τα σπορικά είναι β διαλογής, στηρίζουν το μείγμα με αρτοσκευάσματα που περιέχουν μπόλικο χοιρινό λίπος, κάποιου είδους ζάχαρα, χρωστκές και αρωματικές υλες που θυμίζουν φρούτα; Αντίθετα τα πέλετς που περιέχουν κάποιους συνδιασμούς βιταμινών, αμινοξέων, μετάλλων κλπ. είναι η "αριστοκρατική" έκφανση των μπισκότων και περιέχονται σε ακριβά μείγματα που έχουν σχεδιαστεί συνήθως, για μη υπάρχει ανάγκη παροχής αυγοτροφών ή άλλων προσθέτων.