Γενικά Αλλάζει η εμπειρία εκτροφής τη συμπεριφορά μας;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Paianas
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Αν θελεις Νικολα μπορουμε να αναλυσουμε τα παντα που αφορουν τον χωρο των πουλιων...
Η να προσπαθησουμε τουλαχιστον.
Πικριες, εμποριο, κακιες, αντιπαραθεσεις, καβαληματα,...
Εχουμε να πουμε.
Ας το καθαρισει καποιος το νημα απο τα ασχετα μας.
Μονο που θα χρειαστω λιγο χρονο ωστε να μαθω τις λειτουργιες του φορουμ.
Ναι ρε.. Εδώ έγινες ειδικός στις μεταλλάξεις, στους συνδυασμούς τους και σε άλλα πολλά, το φόρουμ σε δυσκολεύει..
*Πως τα καταφέρνω και κάνω όλα τα νήματα αχταρμά...😳😵

Οταν προηγηθηκαν ποσες δικες μου κλησεις βρε;
Και για να σου αποδειξω οτι ειμαι ειλικρινης σε αυτο, ναι μετα μουλαρωσα κι εγω που δεν το σηκωνες!
Χάσαμε τη μπάλα... Δε θυμάμαι κάτι τέτοιο, αλλά εγώ (και το άλλο το τζόβενο ο Μιχάλης) έχουμε και θέμα λόγω ηλικίας..

Είδες μωρέ ''όργιο'' τι κάνεις για να βάζεις φωλιές αρχές Φλεβάρη;
Μπουρλότο!

Είδες μωρέ ''όργιο'' τι κάνεις για να βάζεις φωλιές αρχές Φλεβάρη;
Μπουρλότο!

Γιάννη να του βάλω και την φωτό με τον Ομπάμα και την Μέρκελ... Να τον κάνω πύραυλο;

😀

Όχι ρε. Για εξιλέωση (φταίει δε φταίει :D), να βάλει κι αυτός φωτός η βίντεο... Που μπαίνουμε στο φατσοβιβλίο για να χαζέψουμε!

*Δεν ξεχνάω ότι ήμουνα από τους πρώτους που είδα σε βίντεο το χώρο του όταν τον είχε πρωτοφτιάξει... Τότε που κάποιοι εξέτρεφαν ελάφια...😀

Παλιωσε τωρα Νικολα και μαζι του παλιωσα- γερασα κι εγω...😀
Ασε που εγω δεν εχω να βαλω φωτο οπως ο Βασιλης. Τα δικα μου κοιμουνται ακομα.
Μεχρι την 1η Απριλιου που θα ενωσω εγω τα ζευγαρια, εχουμε 2 χειμωνιατικους μηνες ακομα.

Αφού είσαι ''από πάνω του''... Τι τους κάνει και τα ξυπνάει μες το καταχείμωνο;, στην αρχή του έγραψα ''η τύχη του πρωτάρη''. Μετά άντε πήγανε με φόρα και τη 2η χρονιά... Τώρα δεν ξέρω πως να του την πω. Καλά να'ναι και σκόρδα, αλλά σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση!

Παλιωσε τωρα Νικολα και μαζι του παλιωσα- γερασα κι εγω...😀
Ασε που εγω δεν εχω να βαλω φωτο οπως ο Βασιλης. Τα δικα μου κοιμουνται ακομα.
Μεχρι την 1η Απριλιου που θα ενωσω εγω τα ζευγαρια, εχουμε 2 χειμωνιατικους μηνες ακομα.

Γιάννη...

Οτι θες είμαι δω ρε φίλε.

Ρωτα με να σε βοηθήσω...

Μη γελάσεις. Γιατί έτσι γέλαγε και ο Παιανίας...😀

Κλαίωωω... ρε αληταράδες.

Αφού είσαι ''από πάνω του''... Τι τους κάνει και τα ξυπνάει μες το καταχείμωνο;, στην αρχή του έγραψα ''η τύχη του πρωτάρη''. Μετά άντε πήγανε με φόρα και τη 2η χρονιά... Τώρα δεν ξέρω πως να του την πω. Καλά να'ναι και σκόρδα, αλλά σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση!

Υπερβαλει! Ειλικρινα υπερβαλει!
Μονος του τα εχει τουρμπισει... Εγω δεν εβαλα το χερι μου σε αυτο.
Ισα ισα που του ειπα να μην το παρακανει με τις ωρες φωτισμου απο τοσο νωρις.
Δεν ξερω. Αυτος συλλεγει πληροφοριες απο εμας και τα δικα του τα "ευρηματα" τα κραταει για την παρτη του... Προφανως εχει βρει τον τροπο ωστε τα πουλια του να νιωθουν πολυ οικεια στον χωρο του!

τα κραταει για την παρτη του... Προφανως εχει βρει τον τροπο ωστε τα πουλια του να νιωθουν πολυ οικεια στον χωρο του!

Ναι... λέγε τέτοια εσύ. (εδώ ταιριάζει η φωτό με τον Ομπάμα...😀)

Ποιος τους ακούει τους Χιώτες... (Σταμάτη,Κώστα, Ανδρέα)

😀

Αλλάζει η εμπειρία εκτροφής τη συμπεριφορά μας;
"Ότι ακούμε είναι μία γνώμη, όχι το γεγονός αντικειμενικά, ότι βλέπουμε είναι μία οπτική γωνία, όχι πάντα η αντικειμενική αλήθεια». (Όπως νομίζουμε, μια και το μυαλό φιλτράρει αυτό που βλέπουν τα μάτια). - Μάρκος Αυρήλιος (Ρωμαίος αυτοκράτορας- Φιλόσοφος).

Να δεις τι θα πάθει ο Μιχάλης όταν δει να μένω από δαχτυλίδια... Κλαίωωω
👍
Δεν ξέρω οι άλλοι φίλοι σου τι σου έχουν ζητήσει, εγώ θέλω ένα περιδέραιο και ένα μπρασελέ και τελευταίος να μπω στη λίστα είναι σίγουρο ότι θα με φτιάξεις.

Δεν ξέρω οι άλλοι φίλοι σου τι σου έχουν ζητήσει, εγώ θέλω ένα περιδέραιο και ένα μπρασελέ και τελευταίος να μπω στη λίστα είναι σίγουρο ότι θα με φτιάξεις.

Εδώ πάει η φωτό με τον Ομπάμα... Που έστειλα και στον Γιάννη.

Επειδή θα τιμωρηθούμε, δεν μπορώ να την βάλω δημόσια και στην στέλνω σε πμ

😀

Back