Γενικά Αλλαγή συμπεριφοράς Ζακο

ευχαριστη εξελιξη

γεια σας. Ο ζακο που σας ελεγα οτι ηταν υποτονικος, επανηλθε πληρως! Ειναι πολυ ζωηρος και με ορεξη. μαλλον δεν ηταν τιποτα. ισως τον ειχε τρομαξει κατι. Ολο αυτο ομως με αγχωσε βαζοντας μου την ιδεα οτι θα αρρωστησει αργοτερα. Θελω να προσεξω οσο μπορω για να αποφυγω κατι τετοιο. ελπιζω να τα καταφερω!
 
Καλό σημάδι το ότι έχει πάλι όρεξη. Αλλά εγώ θα σου πρότεινα την επόμενη φορά να πας αμέσως σε κάποιον σχετικό κτηνίατρο από αυτούς που σου είπε ο Γρηγόρης. Περίμενες τόσο καιρό τί; Να του περάσει μόνο του ότι ήταν; Την επόμενη φορά να ανησυχήσεις περισσότερο θα σου πρότεινα λοιπόν και να το πας αμέσως σε γιατρό.
Πάντα με φιλική διάθεση στα λέω.:)
 
επικοινωνησα με κτηνιατρο και μου ειπε οτι με αυτα τα ζωα δεν ασχολειται κανενας πλεον... και οτι το μονο που μπορουσε να κανει ειναι να μου δωσει μια αντιβιωση. κι εγω το ιδιο πιστευω,(απο καποια εμπειρια με παπαγαλακια) δηλαδη
πως αν αρρωστησει το πουλι δυσκολα επανερχεται. Οποτε η καλυτερη θεραπεια ειναι η προληψη!
 
Είμαι ευτυχής να ακούσω ότι το πουλί είναι καλύτερη αίσθηση. Το καλύτερο για την προληπτική ασθένεια είναι μια υγιεινή διατροφή, η άσκηση και πολλά πολλά αγάπης προσοχή.
 
Back
Top