Γενικά Αλλαγή συμπεριφοράς ringneck λόγω καινούργιας παρέας

seemsfunny

PB Member
Εγγραφή
13 Σεπ 2017
Μηνύματα
1.113
Πόλη
Ιωάννινα
Ενώ ο Λινκ με είχε τρελή καψούρα άρχισε σιγά σιγά να προστατεύει την Ίνα. Αν πάω να την μαλώσω ή ακόμη κι αν απλά την κοιτάω επίμονα την ώρα που ετοιμάζεται να κάνει κάτι το οποίο ο Λινκ γνωρίζει ότι δεν επιτρέπω όπως το να πάει να φάει κάποιο καλώδιο, τότε ο Λινκ έρχεται καταπάνω μου για να με τσιμπήσει. Μπορώ να πω ότι το τελευταίο καιρό έχω αρχίσει να καταλαβαίνω την δύναμη που έχει όταν νευριάζει στο ράμφος. Μόλις με δαγκώσει μια φορά δυνατά μετά απομακρύνεται.

Το παράξενο όμως είναι ότι η Ίνα κάθε φορά που παει να το κάνει αυτό ή όταν το κάνει τότε έρχεται να προστατέψει εμένα και στην ουσία κυνηγάει τον Λινκ 3-4 κύκλους μέσα στο δωμάτιο μέχρι να κουραστεί από την πτήση. Από την άλλη ο Λινκ όπως και να έχει θα έρθει να κάτσει πάνω μου πολλές φορές. Η Ίνα θα έρθει μόνο αν κρατάω φαγητό ή αν ζηλέψει επειδή παίζω με τον Λινκ.

Ένα τελευταίο που πρόσεξε η Δέσποινα είναι πως ενώ κάθε πρωί μόλις πάει 7:10 αρχίζει ο Λινκ τις κραυγές μέχρι να τα βγάλω έξω και να τους αλλάξω φαγητό, μετά κάθε φορά που φεύγω από το οπτικό τους πεδίο αρχίζει η Ίνα και φωνάζει μέχρι να με δει. Σαν ένα μπερδεμένο τρίγωνο μας βλέπω...

Εσείς πως τα πάτε με τα ζευγάρια σας;
 
Οταν ζευγαρωσουν απο κοληταρια θα γινετε απλη φιλοι. Εγω στη θεση σου δε θα αφηνα μαζι μονα τους μεχρι να γινει η θυληκια 3 ετων και να ειμαι σιγουρος για τη συμπεριφορα της.
 
Εγω στη θεση σου δε θα αφηνα μαζι μονα τους μεχρι να γινει η θυληκια 3 ετων και να ειμαι σιγουρος για τη συμπεριφορα της.
Τάσο, τι θα μπορούσε δλδ να προκύψει τώρα που είναι μαζί;
 
Τάσο, τι θα μπορούσε δλδ να προκύψει τώρα που είναι μαζί;
τα ρινκνεκ στην εφηβεια και ηδικα τα θυληκα πολυ ποιο σπανια τα αρσενικα και τα ενηλικα μπορει να περασουν μια φαση τσατηλας που κραταει ος και 18 μηνες αυτο το εμαθα απο εκτροφεα που γνωρισα στη γερμανια λογο που ενα δικο μου θυληκο νευριαζε απο μονο του χωρις να το πηραξει καποιος ορμουσε και τη σκια του ακομα.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
Back
Top