Γενικά Αναγνώριση φύλου στα καναρίνια από την ουρά

Προσεχε Γιωργο...

50ευρω ειναι πολλα no matter what...

Περυσι εδωσα 30 για ενα μωσαικο αχατη τοπαζιο, βαθμολογημενο.
Στα 50 ξεκινανε οι καρδερίνες εκτροφης.

Δεν θελω να στο χαλασω αλλα δεν βγαζεις καμια φωτο να ανεβάσεις εδω και μετα το σκας το 50αρικο αν το αξιζει το πουλακι.
 
Γιώργο, αν ψάχνεις για αυτήν τη ράτσα, γιατί δεν ρωτάς να βρεις εκτροφέα ώστε να πάρεις ένα πουλάκι που πιθανά θα ανταποκρίνεται στα πρότυπα; Και ίσως, όπως συνάγω από τις πληροφορίες που δίνει ο Αντώνης στο θέμα, το αγοράσεις πιο φτηνά, αλλά θα ξέρεις τουλάχιστον την ηλικία του με βεβαιότητα, καθώς και θα είναι μάλλον πιο καλοζωισμένο συγκριτικά με το να πάρεις από πετσοπ.
(Παιδιά, ήδη αισθάνομαι άσχημα που συμβάλλω να μην αγοραστεί το καναρινάκι που είδε ο Γιώργος στο μαγαζί. Τουλάχιστον αν το έπαιρνε, θα φροντιζόταν κατάλληλα)
 
Παιδιά καλησπέρα. Ένας φίλος μου μου πρότεινε έναν εκτροφέα και μάλλον θα πάρω από αυτόν. Θα πάρω σήμερα κλουβί και θα φτιάξω πατηθρες. Κυρίως λέω να μην το πάρω γιατί έχω ακούσει από διάφορα άτομα ότι πεθαίνουν γρήγορα τα πουλια από τα πετ σοπ. Δεν ξέρω... Ζήτησα μια μετάλλαξη κόκκινου χρώματος και θα δω τι έχει.
 
Καλησπέρα παιδιά. Λοιπόν ακούστε τι έγινε. Το αρσενικό θα πάω να το δω όποτε μπορέσω από τον εκτροφέα. Πήγα να πάρω εξοπλισμό από το πετ και ο άνθρωπος ήταν πολύ καλός και εξυπηρετικός. Τελευταία από ότι έχω καταλάβει δεν τα πάει πολύ καλά οικονομικά γιατί έκλεισε ένα άλλο κατάστημα που είχε και τώρα πολλά κλουβιά είναι άδεια. Παλιά ήταν όλα γεμάτα και έφερνε συνέχεια καινούργια πουλια. Έτσι λοιπόν είπα να τον βοηθήσω όσο μπορώ τον άνθρωπο και πηρα το θηλυκό που λέγαμε... Ο Θεός μαζί του τώρα ελπίζω να επιβιώσει. Θα κάνω μια παρουσίαση αύριο. Υγιές μου φάνηκε πάντως.
 
Back
Top