Αναπαραγωγή Αναπαραγωγη πολλων παπαγαλων σε ενα μεγαλο κλουβι

σκοποσ δεν ειναι να εχω πολλα πουλια μαζι κ πολλεσ φωλιεσ.σκοποσ ειναι να βρω ποιοσ αρσενικοσ θελει ποια θηλυκια και το αντιστροφο. Και φυσικα δεν θελω να υπολογιζω σε απωλειεσ. Θελω οτι καλυτερο.

εννοεις να το κανεις μεχρι να χωριστουν τα ζευγαρια και μρτα να τα χωρισεις, δεν μου ακουγεται και οτι καλυτερο αλλα δεν ξερω αν υπαρχει και αλλος τροπος γι αυτο που θες

εχω ηδη ενα ζευγαρι σιγουρο. Οποτε να το βαλω μαζι απο τωρα; Ποτε ειναι καλυτερα για γεννα;τον σεπτεμβρη;

εχω ηδη ενα ζευγαρι. Το εχω ηδη μαζι. Να το αλλαξω μεχρι να ερθει η ποχη του ζευγαρωματοσ η να τα αφησω μαζι;

αστα μαζι γιατι αν τα χωρισεις θα στεναχωριουντε, απλα μην τους βαλεις φωλια..

Afou den skopeveis na pareis/na ftiakseis megali klouva krata ta zeygaria se ksexorista klouvia. Mi vazeis ta 2 zeygaria mazi...tha arxizoun na tsakonontai logo elipsis xorou!

τωρα ειναι χωριστα τα ζευγαρια απλα ελεγα για μελλοντικη αγορα για να βρω πιο ευκολα ποιο θελει ποιο να τα βαλω μαζι και με το που βρω τα ζευγαρια να τα βγαζω. Τωρα θα κανω οτι μου ειπατε. Θα βγαλω την φωλια και θα την βαλω τον γεναρη. Θα αφησω τα 2 ζευγαρια μαζι και οταν παρω αλλα θα τα βαλω το καθενα ζευγαρι ξεχωριστα και σε περιπτωση που δεν κανουν κατι τα αλλαζω

Nikolakis,

afto den me boithai, distixos.
ειναι εκεινη με το πρασινο κλουβι και τουσ 4 παπαγαλουσ

Dos mou kapio Link gia na blepo ta poulia.

Tin ilikia isela na ksero. Xromata, Megetos klp.
An zefgaronis ta poulia, gia pio logo zefgaronis ; Gia na exeis mikra apla i exeis kapio stoxo;
Ti tha kaneis me ta mikra, ta kratas i tha dinis. Pou tha dinis ta mikra, se filos i se Pet-shop ;

Alexandros

θελω να εχω μικρα και σιγα σιγα να κανω μεγαλεσ κλουβεσ με πολλα παπαγαλλακια μεσα. Τα κραταω για μενα. Δεν ειναι για πουλημα. Αν δωσω καμια φορα θα ειναι σε φιλουσ που θα τα προσεχουν,. Θελω να μεγαλωνει συνεχωσ η οικογενεια τοσο στα κοκατιλ οσο και στα κλασσικα και στα καναρινια. Μακαρι να μπορουσα να το κανω και στα ψαρια. Δεν εχω σκοπο να βγαλω λεφτα απο το παθοσ μου.

Ta Kokaktil einai zefgari ;

Sta Budgies pios einai arseniko kai pios einai thiliko ;

Mprasinos ;
Skouro ble ;
Ble - Kitrino prosopo ;
Anoikto ble - aspro ;

Pes mou pos seleis na sfiaxneis ta zefgaria.

Prepei na skeftese oso pio poli poulia exeis, oso pio pola zefgarostres i kloubes xriasese kai oso pio poli trofi trone. Gia na pas se ekthesis ginete mono me ta Kokaktil ( poli oreo Lutino ).

I anaparagogi periodo gia ta Budgies kai ta Kokaktil ksekinisi sto Septembrio, tote prepei na ksekinisis.

Alexandros

ξερω ποιο ειναι αρσενικο και ποιο θηλυκο. Το σκουρο μπλε με το πρασινο ειναι ηδη ζευγαρι. Εχει γεννησει 2 φορεσ αβγα. Την μια βγηκε πουλι αλλα ψοφησε. Τα αλλα δεν κανουν τπτ. Το γκρι κοκατιλ στο μεγαλο δεν υπαρχει πια.

Back