Υπήρχε πρόβλημα με την εισαγωγή τους στον Καναδά;καθώς δεν γινόταν πρακτικά να έρθουν μαζί μας εδώ.
Υπήρχε πρόβλημα με την εισαγωγή τους στον Καναδά;καθώς δεν γινόταν πρακτικά να έρθουν μαζί μας εδώ.
Υπήρχε πρόβλημα με την εισαγωγή τους στον Καναδά;
6μηνη καραντίνα σε δομές της Πολιτείας ή στο σπίτι σας;Το μόνο που ξέρω είναι πως θα περνούσαν 6μηνη καραντίνα και δίστασα να τα υποβάλω σε τέτοια διαδικασία.
6μηνη καραντίνα σε δομές της Πολιτείας ή στο σπίτι σας;
Δεν ξέρω Ανέστη...
Αντε βρε Ανεστη! Περιμενουμε!συνεχίζεται...
Τώρα έχω μεγαλύτερη περιέργεια να μάθω για τις συγκεκριμένες ''λεπτομέρειες'' (βασικότατες για όλους όσους γνωρίζουμε τη νοημοσύνη αυτών των πλασμάτων).Δεν ξέρω Ανέστη. Πολλές φορές σκέφτομαι ότι πώς(;) να αφήσεις ένα ζωντανό με υψηλή νοημοσύνη σε έναν άδειο χώρο (σκέψου να είναι και γεμάτος από άλλα) για τόσο πολύ καιρό, που να φροντίζεται, άντε μια φορά την ημέρα από κάποιους...κι αναρωτιόμουν μήπως και τελικά η επιταγή της καραντίνας για τόσον πολύ καιρό, τελικά αφορά περισσότερο περιορισμό στο σπίτι και τακτικές εξετάσεις με αναφορά τους στην Πολιτεία. Για αυτό και ρώτησα.
Αντε βρε Ανεστη! Περιμενουμε!
P.s Τώρα που πήγατε Καναδά τα μικρά έμειναν στην Ελλάδα;
Τώρα Ανέστη, ποιος τα φροντίζει;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας